301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
16 Kasım 2021 - Salı 19:16 Bu haber 281 kez okundu
 
ATDSK Cup 22 Kasım’da başlıyor
ATDSK Cup 22 Kasım’da başlıyor
SPOR Haberi


Uluslararası turnuva tenisin merkezinde

Adana’da 21 yıldır aralıksız düzenlenen tek uluslararası tenis turnuvasının ev sahibi olan Adana Tenis, Dağ ve Su Sporları Kulübü (ATDSK), bir uluslararası turnuvaya daha ev sahipliği yapıyor.

Uluslararası Tenis Federasyonu’nun (ITF) turnuva takviminde yer alan ITF World Tennis Tour J3 Adana ATDSK Cup Tenis Turnuvası Adana’da ATDSK’da yapılacak. Turnuvanın eleme maçları 20-21 Kasım’da oynanacak, 22 Kasım’da ise ana tablo maçlarına geçilecek. Turnuvanın açılış töreni ve sporcu gecesi de 21 Kasım’da yapılacak.

 

30 ÜLKEDEN BİNE YAKIN BAŞVURU

Turnuvaya şu ana kadar 30 ülkeden erkeklerde 470, bayanlarda 465 sporcu başvurdu. Ancak, 32’lik ana tablo ile maçların yapılacak olması nedeniyle turnuvada kızlarda ve erkeklerde eleme maçlarıyla birlikte toplam 112 sporcu raket sallayabilecek. ITF Junior’da puan açısından sporcuların en fazla rağbet ettiği bu turnuva, geleceğin şampiyon raketlerini Adana’da buluşturacak.

ITF World Tennis Tour J3 Adana ATDSK Cup Tenis Turnuvası’nın Türkiye’deki yılın son ve en yüksek puanlı uluslararası turnuva olduğunu bildiren ATDSK Başkanı Ali Refah Keskin, “Tennis Europe Junior Tour Çukurova Cup 14 Yaş Uluslararası Tenis Turnuvası’nı aralıksız 21 yıldır düzenleyen, bu yönüyle Adana’nın tek uluslararası tenis turnuvasının ev sahibi olan kulübümüzde ITF’in turnuva takviminde yer almak ve yine büyük rağbet gören uluslararası bir turnuvayı daha yapacak olmak bizi gururlandırıyor. Bugün altyapıdan yetiştirdiği sporcularla Türkiye’de konuşulan kulüp haline gelen ATDSK, gerek tesisleri, gerek uluslararası standartlardaki kortlarıyla, Türkiye’nin 1 numaralı kenti Adana’mızın teniste Avrupa’ya açılan kapısı olmuştur” dedi.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: ATDSK, Cup, 22, Kasım’da, başlıyor,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı