301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
01 Haziran 2021 - Salı 20:43 Bu haber 422 kez okundu
 
ATDSK’nın senyörlerine şampiyonluk
ATDSK’nın senyörlerine şampiyonluk
SPOR Haberi


Antalya’daki Takımlar Şampiyonası’ndan 4 kupayla döndüler

Adana Tenis, Dağ ve Su Sporları Kulübü’nün (ATDSK) senyör tenisçileri Antalya’daki Senyör Takım Şampiyonası’ndan 1’i şampiyonluk 4 kupayla döndüler.

Türkiye Tenis Federasyonu’nca düzenlenen, senyör tenisçilerin her yıl hasretle beklediği takım şampiyonası Alibey Club Manavgat’ta 24-29 Mayıs’ta yapıldı. Bu yıl 16’ncısı düzenlenen Türkiye Senyör Can Üner Takım Şampiyonası’na 45 kulüpten 114’ü kadın, 148’i erkek toplam 262 takım katıldı. 850 erkek, 398 kadın toplam bin 248 senyör tenisçinin rekor katılımıyla gerçekleşen şampiyonaya ATDSK’nın senyör tenisçileri de damgalarını vurdular. ATDSK’lı tenisçiler 45+ Erkekler’de şampiyonluk kupasıyla Adana’ya döndüler. ATDSK’nın alt yapısında yetişen sporculardan oluşan 18+ Erkekler 2’nci olurken, 40+ Erkekler ve 30+ Kadınlar da üçüncülük kupası alma başarısını gösterdiler.

Antalya’da Adana’yı başarıyla temsil eden tüm sporculara teşekkür eden ATDSK Başkanı Ali Refah Keskin, “Bu yıl yakın zamanda kaybettiğimiz, kulübümüzün alt yapısında yetişen milli sporcumuz Çağla Büyükakçay’ı da çalıştıran Can Üner’in anısına düzenlenen şampiyonaya çok yüksek katılım gerçekleşti. Adana takımlarımız Türkiye’nin farklı bölgelerinden gelen tenisçilerle mücadele ettiler. 3’ü kadın 8’i erkek 11 takımla şampiyonaya katılan kulübümüzün senyör tenisçileri gerçekten büyük başarılar gösterdiler. Takımlarımızın büyük kısmı gruplardan 1’inci olarak çıktılar, şampiyonluk yolunda da başarılı maçlar çıkardılar. Katılan, destek veren, şampiyon olan ve kupa alan, Adana’mızı, külümüzü başarıyla temsil eden tüm üyelerimizi, tüm sporcularımızı kutluyorum. ATDSK olarak bir şampiyonluk, bir ikincilik ve iki üçüncülük kupasını Adana’ya getirerek, müzemize yerleştirdik. Gerek performans, gerekse senyör tenisinde daha büyük başarılar için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: , ATDSK’nın, senyörlerine, şampiyonluk,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı