301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
01 Haziran 2021 - Salı 22:00 Bu haber 368 kez okundu
 
ATO’DAN MÜTEAHHİTLER BİRLİĞİNE DESTEK
ATO’DAN MÜTEAHHİTLER BİRLİĞİNE DESTEK
EKONOMİ Haberi


Müteahhitler Birliği, Adana Ticaret Odası (ATO)’ yu ziyaret ederek sektörün sorunlarını ele aldılar ve gündeme dair değerlendirmelerde bulundular.

SEKTÖRÜN SORUNLARI EL ELE AŞILABİLİR

Müteahhitler Birliği Başkan Haydar Çakıroğlu ve yönetim kurulu üyeleri Tamer Gülcan, Gülsen Akyazıcı, Orkun Orkun, ile birlikte Adana Ticaret Odası Başkanı Atilla Menevşe’ yi makamında ziyaret ederek İnşaat sektörünü ele alarak çözüm noktasında istişarede bulundular.

 

SEKTÖRÜN SORUNLARI EL ELE AŞILABİLİR’

Müteahhitler Birliği Başkanı Haydar Çakıroğlu ziyarette yaptığı konuşmasında; “Kentin ve İnşaat sektörünü sorunlarının çözülmesi Odaların ve STK ların ortak çalışmasıyla mümkün olabilir. Bu konuda ATO nun bizlere vereceği destek önemli güç olacaktır. Şu anda çok sıkıntılı dönemden geçmekteyiz. 4350TL olan Demir 7700TL ye çıkıyor, 180Bin olan Çimento 340Bin lere çıkınca iş yapmak zorlaşıyor imkansızlaşıyor. Sesimizin yetkililere birlikte ulaşması gerekiyor. Adana gerçeğinde ATO nun son zamanlarda kent değerlerine özellikle gastronomi konusunda önemli atılımları oldu. Yaşanan sorunları hep birlikte yürüteceğimiz çalışmalarla Adana’nın sıkıntılarına kalıcı çözümler oluşturabiliriz Tebriklerimizi iletiyor birlikte adımlar atacağımızı umuyorum.” Dedi.

 

ATO’DAN MÜTEAHHİTLER BİRLİĞİNE DESTEK

ATO (Adana Ticaret Odası) Başkanı Atilla Menevşe açıklamasında; “Müteahhitler Birliğinin ziyaretinden memnunluk duyduk. Bu arada Müteahhitler birliğinin yeni yönetimini kutluyorum. Bilgi, birikim ve Tecrübe olarak büyük donanımlara sahip Haydar Başkanımızla birlikte önemli adımlar atılacağına inanıyoruz. Bizler sektörün ve müteahhitlerin sorunlarının çözümü için her türlü desteği vermeye devam edeceğiz. Sıkıntı geçiş dönemi geçirdiğimiz bu günlerde her sektöre ağır bir şekilde yansıyor. Ama el ele vererek bu sorunların üstesinden geleceğimizi umuyoruz.” Dedi.

 

 

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: ATO’DAN, MÜTEAHHİTLER, BİRLİĞİNE, DESTEK,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı