301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
26 Nisan 2022 - Salı 22:26 Bu haber 283 kez okundu
 
Ayhan Barut'tan Meclis'te 'ASDEP' çağrısı
Ayhan Barut'tan Meclis'te 'ASDEP' çağrısı
SİYASET Haberi


"ASDEP emekçileri için çare bulun"

"Emekçilerimize sahip çıkın, sorunlarına çözüm üretin"

ANKARA - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili Ayhan Barut, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nda yürütülen Aile Sosyal Destek Programı (ASDEP) kapsamında çalışan emekçilerin derinleşen sorunlarına çare bulunmasını istedi. Deprem, doğal afet, sel ve pandemi gibi tüm süreçlerde halkın ihtiyacı için özveriyle çalışan  emekçilere sahip çıkılması için Meclis'te çağrı yapan Barut, "Her afette halkın yaralarını saran, şehit aileleri ve gazilerimiz ile kadın, çocuk, engelli gibi dezavantajlı kesimlerin yanında olan ASDEP emekçilerinin sorunlarına çözüm üretin" dedi.

"HAKLARINI VERİN"

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Genel Kurulu'nda söz alan CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut, "Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nda yürütülen Aile Sosyal Destek Programı (ASDEP) kapsamında çalışan emekçilerimizin büyük sorunları var. Bu emekçilerimiz işçi statüsünde görev yaptıklarından dolayı tayin, nakil, geçici görev gibi haklardan faydalanamıyorlar. Emekçilerin haklarını verin" diye konuştu.

"ÇARE BULUN"

Meclis'te ASDEP görevlilerinin sorunlarını sıralayarak taleplerini sıralayan Ayhan Barut, şunları kaydetti:
"ASDEP görevlileri arasında, başka bir kuruma tayin ve atama durumu olmadığından eşlerinden ve çocuklarından ayrı yaşayanlar var. Deprem, doğal afet, sel ve pandemi gibi tüm süreçlerde halkın her ihtiyacı için özveriyle çalışan, şehit aileleri ve gazilerimiz ile kadın, çocuk, engelli gibi dezavantajlı kesimlerin yanında olan ASDEP emekçilerinin sorunlarına çare bulunmak zorunda. Kamudaki bu arkadaşlarımızın memur kadrosuna alınarak yaşadıkları haksızlık sona ermelidir. Emekçilerimizin özlük haklarını iyileştirin, kadrolarını verin. Aile birlikteliğini sağlayın, haksızları önleyin. ASDEP çalışanlarınıza sırtınızı dönmeyi bırakın! Çare bulun!"

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Ayhan, Barut'tan, Meclis'te, 'ASDEP', çağrısı,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı