301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
14 Nisan 2022 - Perşembe 22:04 Bu haber 321 kez okundu
 
Babacan Adana’ya geliyor
Babacan Adana’ya geliyor
SİYASET Haberi


​​​​​​​DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan Adana’ya geliyor. Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Genel Başkanı Ali Babacan, Ramazan ayı vesilesiyle Türkiye’nin birçok şehrinde düzenlenen iftar programlarına katılıyor. 17 Nisan Pazar günü Ali Babacan, DEVA Partisi Ceyhan İlçe Başkanlığı’nın Ceyhan Kent Meydanı’nda düzenleyeceği iftar programına katılacak.

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Genel Başkanı Ali Babacan, Ramazan ayı vesilesiyle Türkiye’nin birçok şehrinde düzenlenen iftar programlarına katılıyor. 17 Nisan Pazar günü Ali Babacan, DEVA Partisi Ceyhan İlçe Başkanlığı’nın Ceyhan Kent Meydanı’nda düzenleyeceği iftar programına katılacak.

DEVA Partisi Adana İl Başkanı Sadullah Kısacık yaptığı yazılı açıklamada, Genel Başkanları Ali Babacan’ın, mübarek Ramazan Ayı münasebetiyle yurt içi gezilerine iftar ve sahur buluşmalarıyla devam ettiğini söyledi. Kısacık, “Kendisini, iftar veya sahurlarda bir şehirde, ilçede yada bir hanede toplumumuzun farklı yaş gruplarından, farklı kesimlerinden vatandaşlarımızla aynı sofrada, aynı sohbet masasında ve ortamında görmemiz mümkün. Ramazan Ayı’nın bu birleştirici niteliğini benimseyerek halkımızla iç içe olmak adına ziyaretlerini sürdüren Genel Başkanımız Ali Babacan, 17 Nisan Pazar günü, iftar programı kapsamında Adana’mızın güzide ilçesi Ceyhan’a geliyor. Bu kapsamda Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan’ın katılımı ile 17 Nisan Pazar günü Ceyhan Kent Meydanı’nda siz değerli Ceyhanlı hemşehrilerimizle soframızı paylaşacağız, hep birlikte iftarımızı açacağız. Bütün hemşehrilerimizi iftar soframıza katılmaya davet ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Babacan, Adana’ya, geliyor,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı