301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
16 Kasım 2021 - Salı 18:19 Bu haber 248 kez okundu
 
Bağatur kabri başında anıldı
Bağatur kabri başında anıldı
GÜNDEM Haberi


1973/77 yılları arasında Adana Belediye Başkanlığı yapan,  Bagatur Hukuk Bürosu kurucusu Av.Ege Bağatur, vefatının 31.yıldönümünde Buruk Mezarlığı’ndaki kabri başında anıldı.

Anma törenine; Ege Bagatur’un eşi Av. Yıldız Bağatur, oğlu Av. Çağrı Bagatur eşi Av. Işıl Bağatur ile Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın yanı sıra CHP Önceki Dönem Milletvekillerinden Hulusi Güvel,  Adana Barosu Başkan Vekili Miyesser Önenli, Adana Barosu yönetim kurulu üyesi Av. Nevzat Elçi, Av. Hakan Önenli, Av. Nizar Savaş, Bekir Sıtkı Özer, Selçuk Özkök ve Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir de katıldı.

Aradan 31 yıl geçmesine rağmen acısının hala taze olduğunu ifade eden Av.Yıldız Bağatur; merhum Ege Bağatur’un belediyecilikte iz bıraktığını; dürüstlüğü, mücadeleci kimliği ve Atatürkçü görüşleri nedeniyle hedef alındığını belirterek, asla unutulmayacağını dile getirdi.

Anma töreni; Kuran-ı Kerim’den ayetler ve Fatiha okunup, dua edilmesinin ardından sona erdi.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Bağatur, kabri, başında, anıldı,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı