301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
15 Haziran 2021 - Salı 21:08 Bu haber 369 kez okundu
 
BALCALIDA İKİ GÜN İÇİNDE 20’Yİ AŞKIN CANLI AMELİYAT YAPILACAK
BALCALIDA İKİ GÜN İÇİNDE 20’Yİ AŞKIN CANLI AMELİYAT YAPILACAK
SAĞLIK Haberi


TÜRKİYE’NİN EN ÖNEMLİ CERRAHLARI ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ BALCALI HASTANESİNDE BULUŞUYOR

ONLİNE DÜZENLENECEK ORGANİZASYONDA İKİ GÜN İÇİNDE 20’Yİ AŞKIN CANLI AMELİYAT YAPILACAK

Türk Kolon ve Rektum Cerrahisi Derneği’nin düzenlediği Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Ana Bilim Dalı’nın ev sahipliğinde bu yıl ilki düzenlenecek olan Anorektal Canlı Cerrahi Kursu, 18-19 Haziran tarihleri arasında 20’yi aşkın canlı ameliyat ile gerçekleştirilecek. Ameliyatlar Türkiye’nin önemli üniversitelerinden alanında en tecrübeli ve yetkin hocaları tarafından gerçekleştirilecek ve online olarak ulusal ve uluslararası düzeyde cerrahlarla paylaşılacak. Ameliyatları online ortamda Türkiye’den bin civarında cerrahın takip etmesi bekleniyor.

İki gün içerisinde yaklaşık 20 civarında ameliyatın yapılacağı ve sonuçların değerlendirileceği organizasyonla ilişkili olarak Çukurova Üniversitesi Balcalı Hastanesi Genel Cerrahi Ana Bilim Dalı Öğretim Üyeleri Doç. Dr. İsmail Cem Eray ve Doç. Dr. Ahmet Rencüzoğulları, yaptıkları açıklamada böylesine önemli bir organizasyona Çukurova Üniversitesi Balcalı Hastanesi Genel Cerrahi Ana Bilim Dalı olarak ev sahipliği yapacak olmaktan büyük mutluluk yaşadıklarını vurguladılar.

Türkiye’nin cerrahi alanda sayılı bilim adamını Adana’da ağırlayacaklarına değinen Eray ve Rencüzoğulları, “Türkiye’nin çeşitli üniversitelerinden alanında yetkin ve değerli çok sayıda hocamızın katılacağı bu bilimsel etkinlikte canlı gerçekleştirilecek cerrahiler en etkin ve teknolojik yöntemlerle gerçekleştirilip sonuçları değerlendirilecek.  Yine online olarak Türkiye’deki cerrah meslektaşlarımız tarafından takip edebilecek.” İfadelerini kulandılar.  

 
Kaynak: Editör:
 
Etiketler: BALCALIDA, İKİ, GÜN, İÇİNDE, 20’Yİ, AŞKIN, CANLI, AMELİYAT, YAPILACAK,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı