301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
23 Nisan 2021 - Cuma 18:23 Bu haber 770 kez okundu
 
Balcalı Hastanesi’nde 23 Nisan Kutlaması
Balcalı Hastanesi’nde 23 Nisan Kutlaması
EĞİTİM Haberi


Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Meryem Tuncel 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla, Balcalı Hastanesi’nde tedavi gören çocukları ziyaret ederek hediyeler verdi.

 

Çukurova Üniversitesi Balcalı Hastanesi Çocuk Servisleri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle hastane personeli tarafından baştan aşağı bayrak ve balonlarla süslendi. Yatarak tedavi gören çocukların mutluluğuna Rektör Prof. Dr. Meryem Tuncel’de eşlik etti.

 

Rektör Prof. Dr. Tuncel Çocuk Servisinde Yatan Hastalara Hediyeler Verdi

Prof. Dr. Tuncel, Balcalı Hastanesi Genel Çocuk Servisine 23 Nisan dolayısıyla yaptığı ziyarette, pandemi koşulları çerçevesinde çocuklarla tek tek ilgilendi. Çocuklar ve aileleri ile sohbet eden Rektör Prof. Dr. Tuncel, Başhekim Prof. Dr. Murat Gündüz ve başhekim yardımcılarından çocukların genel sağlık durumları hakkında bilgi aldı.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hayri Levent Yılmaz’ın da eşlik ettiği ziyarette Prof. Dr. Tuncel, çocukları sevindirmeyi de ihmal etmedi. Tek tek çocuklara hediye veren Prof. Dr. Tuncel, “Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın daha sağlıklı ve başarılı birey olması için tüm sağlık çalışanı personelimizle 7-24 hizmet veriyoruz. Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklarımıza armağan ettiği 23 Nisan’ı hastanemizde geçirmek zorunda olan çocuklarımızın bu bayramı buruk kutlamaması için elimizden gelen hassasiyeti göstermeye çalışıyoruz. Sağlığını bize emanet eden çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyor, hepsini sevgiyle kucaklıyorum.” dedi.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Balcalı, Hastanesi’nde, 23, Nisan, Kutlaması,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı