301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
13 Ağustos 2021 - Cuma 21:45 Bu haber 341 kez okundu
 
BAROMUZDA RUHSAT HEYECANI VE MUTLULUĞU YAŞANDI
BAROMUZDA RUHSAT HEYECANI VE MUTLULUĞU YAŞANDI
ADANA Haberi


Adana Barosunda staj dönemlerini başarıyla tamamlayan Esen Avcı,Şevval Ceyhan, Burak Akbulut, Yusuf Işık, Abdullah Karayandı, Ahmet Şamil Evren ve Hasan Çoğun sosyal mesafenin korunarak yapıldığı törenle, Avukat ruhsatnamelerini Başkan Av.Semih Gökayaz’ın elinden aldılar.

Baro Başkanı Av. Semih Gökayaz, Mahmut Esat Bozkurt Avukatlar Salonunda gerçekleşen törende yaptığı konuşmasında, meslek yemini edip cübbe giyerek, avukatlık mesleğine ilk adımı atan genç meslektaşlarını, ailelerini ve büro avukatlarını kutladıktan sonra, şunları söyledi;

“Değerli meslektaşlarım, değerli konuklar ve bugün ruhsat alacak genç meslektaşlarım, bugün çok özel ve anlamlı bir gün. Genç meslektaşlarım bugün hayal ettikleri bir mesleğe adım atacaklar. Bugün mesleğe başlayan meslektaşlarım ve aileleri, gözünüz arkada kalmasın. Şunu unutmayın ki her zaman Adana Barosu sizlerin yanındadır. Hep birlikte el ele, omuz omuza bağımsız savunmayı temsil etmek için çaba harcayacağız” dedi.

Göreve geldikleri günden bu yana geçen bir aylık süre zarfında önemli çalışmalara imza attıklarını hatırlatan Başkan Av. Gökayaz mesleki dayanışmanın önemine vurgu yaptı. Çalışmalarının ve faaliyetlerin gelecek günlerde daha da artacağını belirten Baro Başkanı, “ Adana Barosunu daha güçlü bir baro haline nasıl getiririz? Yönetim kurulundaki arkadaşlarımızla birlikte planlıyoruz. Bu işe çok emek verip kafa yoruyoruz. Baromuzu ve mesleğimizi layık olduğu seviyeye getireceğimizden hiç kimsenin şüphesi olmasın.

Gerek emniyet müdürlüğü, gerek adliye koridorlarında duruşma beklerken geçen süreyi kısaltmak istiyoruz. Bu amaçla önümüzdeki dönemde “Ceza Soruşturma ve Kovuşturmasında Avukatın Zaman Yönetimi”, hakkında bir çalıştay yapacağız. Buradan çıkan sonuçları ilgili mercilere sunacağız.

Ayrıca ülkemizin kanayan yarası haline gelen kadına yönelik şiddeti önlemek için ciddi gayretlerimiz olacak.

“Kadın Cinayetlerinin Önlenmesi” başlıklı bir çalıştay yapacağız. Ayrıca Kişisel Verilerin Korunması Yasası’nın avukatlık kanunun önüne geçmesi nedeniyle de çalışmalar yapacağız. Komisyonlarımız kurulduktan sonra bunları sizlerle paylaşacağız.” Dedi

Genç meslektaşlarımıza cübbelerini Av. Doğhan Doğan, Av.Boray Dilik,Ezgi Nur Ergin,Av.Turgut Kocahan, Ebruhan Karayandı, Av.Veysel Güler ve Av.Serkan Badem giydirdi.

Yapılan ruhsat töreninde Baro Başkan Yardımcısı Av. Miyesser Ersalan Önenli, Sayman Av. V. Mert Kuşdemir, yönetim kurulu üyeleri Av. Neval Yurtdaş, Av. Erkan Çetin, Av. İlker Güzel hazır bulundular.

Tören toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

 

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: BAROMUZDA, RUHSAT, HEYECANI, VE, MUTLULUĞU, YAŞANDI,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı