301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
08 Kasım 2021 - Pazartesi 19:39 Bu haber 338 kez okundu
 
Başkan Akay; “Destek bizden başarı sizden”
Başkan Akay; “Destek bizden başarı sizden”
SPOR Haberi


Başkan Akay’dan futbol kulüplerine ziyaret

Seyhan Belediye Başkanı Akif  Kemal Akay, amatör futbol kulüplerini ziyaret etti. Başkan Akay, Yenibeygücü Kulübü, Akkapıspor Kulübü,Gülpınarspor Kulübü ve Yüksel Gençlikspor Kulüpleri’ni ziyaretlerinde büyük bir coşkuyla karşılanırken yönetim ve teknik kadrolarına altyapıya önem vermeleri çağrısında bulundu.

 

AKAY, “ BAŞARI İÇİN ALTYAPINIZ SAĞLAM OLMALI”

Amatör Futbol Kulüpleri’nin başarılı olması için altyapının sağlam olması gerektiğini belirten Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, “Adana olarak, Türk futboluna çok önemli futbolcular kazandırdık, kazandırmaya da devam ediyoruz. Bunun içinde kulüplerimizin kesinlikle altyapıya ağırlık verip yetenekli futbolcuları keşfetmesi gerekir. Belediye olarak kulüplerimizin ilk günden bu yana maddi ve manevi yanlarında olduk. Bundan sonraki süreçte de imkanlar dahilinde desteğimizi esirgemeyeceğimizin bilinmesini istiyorum” dedi.

 

BAŞKAN AKAY’A TEŞEKKÜR ETTİLER

Seyhan Belediye Başkanı Akif  Kemal Akay’ın kulüplerini ziyaret etmesinden dolayı büyük bir mutluluk duyduklarını belirten Yenibeygücü Kulüp Başkanı Ömer Yıldırım, Akkapıspor Kulüp Başkanı Erhan Sarkonak, Gülpınarspor Kulüp Başkanı Osman Yesin ve  Yüksel Gençlikspor Kulüp Başkanı Kemal Yüksel, “ Sporun ve sporcunun daima yanında olan Başkan Akay’a, yönetim kurulumuz, teknik heyet ve futbolcularımız ile camiamıza gönül veren insanlar adına teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştular.

 

MUHTARLARDA ZİYARETTE YER ALDI

Başkan Akay’ın, Yenibeygücü, Gülpınarspor, Akkapıspor ve Yüksel Gençlikspor Kulüpleri’ni ziyaretlerinde Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis üyeleri ile Mahalle muhtarlarıda yer aldı.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Başkan, Akay;, “Destek, bizden, başarı, sizden”,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı