301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
16 Eylül 2021 - Perşembe 19:55 Bu haber 346 kez okundu
 
Başkan Akay öğrencilerle çöp topladı
Başkan Akay öğrencilerle çöp topladı
GÜNDEM Haberi


Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, öğrencilerle birlikte çöp topladı

Gürselpaşa Mahallesi’nde “15 Eylül Dünya Temizlik Günü” dolayısıyla toplumsal farkındalık oluşturmak amacıyla gerçekleştirilen etkinlikte Başkan Akay, Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri ve öğrenciler temizliği simgeleyen beyaz tişörtler giyip, parklarda ve sokaklarda çöp topladı.

Dünya Temizlik Günü’nün önemini vurgulayan Başkan Akay, “Aslında bizim geleneklerimiz, aslında bizim inancımız bunu fazlasıyla gerektiren bir şey. ‘Aslan yatağından belli olur’ diye atasözümüz var. ‘Temizlik imandandır’ diye inancımız var. Bunlara baktığımız zaman gerçekten etrafımızı temiz tutmamız gerekiyor. Çünkü kirlettiğimiz dünya sonuç itibarıyla bizim dünyamız ve bunun temizlenmesi gerektiği zaman da ciddi şekilde enerji harcıyoruz. En doğru şey bunları olduğunca temiz tutabilmek. Yani kirletmeden temiz tutabilmek. Bu bizim temel prensibimiz olmalı” diye konuştu.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Başkan, Akay, öğrencilerle, çöp, topladı,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı