301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
18 Temmuz 2024 - Perşembe 23:10 Bu haber 706 kez okundu
 
Başkan Avan’dan TOKİ Müjdesi; Çok Az Kaldı
Başkan Avan’dan TOKİ Müjdesi; Çok Az Kaldı
GÜNDEM Haberi


Göreve geldiği günden bu zamana kadar Pozantı’ya TOKİ’yi getirmek için Ankara görüşmelerini sıkılaştıran Belediye Başkanı Ali Avan, amacına ulaşarak Pozantılılara müjde diyerek duyurdu.

 

Geçtiğimiz aylarda Adana Orman Bölge Müdürü ile bir araya gelerek TOKİ’nin Pozantı’da yapılması istenilen orman tomruk deposunda incelemeler yapan Başkan Ali Avan, bu sefer Adana’da TOKİ Başkanı Ömer Bulut ile bir araya gelerek çalışmalar için noktayı koydu.

 

TOKİ İNŞAASINA AZ KALDI

Bir dizi ziyaretler için hafta sonu Adana’ya gelen Çevre, Şehir ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ile birlikte TOKİ Başkanı Ömer Bulut’u karşılamaya giden Başkan Ali Avan, TOKİ Başkanı ile bir araya gelme fırsatı bularak Pozantı Projesi konusunu masaya yatırdı.

 

Başkan Ali Avan ile istişare sonucunda ekiplerine talimat veren TOKİ Başkanı Ömer Bulut, TOKİ yapılacak arsanın Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından gerekli çalışmalarının tamamlanmasının ardından gereğinin yapılması talimatını verdi.

 

Pozantılılara müjdeyi veren Başkan Avan, “Pozantı’mıza temelini atmak için çalışmalarını hızlandırdığımız TOKİ projesiyle alakalı TOKİ Başkanı Ömer Bulut ile sohbet edip bölgemizin ihtiyaç durumuyla alakalı değerlendirmelerde bulunduk. TOKİ yapılacak arsanın Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yaklaşık 2 hafta içerisinde tahsis edilmesiyle birlikte gerekli çalışmaların yapılması talimatını verdi" diyerek TOKİ inşasına az kaldığını belirtti.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Başkan, Avan’dan, TOKİ, Müjdesi;, Çok, Az, Kaldı,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı