301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
15 Şubat 2021 - Pazartesi 19:02 Bu haber 503 kez okundu
 
Başkan Esendemir, “Alçak katliamı kınıyoruz”
Başkan Esendemir, “Alçak katliamı kınıyoruz”
AKTUALİTE Haberi


Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu, terör örgütü tarafından kaçırılan vatandaşlarımızın şehit edilmesine tepki gösterdi…

Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir, kimden ve nereden gelirse gelsin terörün her türlüsüne karşı olduklarını belirterek, terörist unsurları etkisiz hale getirmek amacıyla Kuzey Irak’ta düzenlenen operasyonda şehit oldukları açıklanan 13 vatandaşımız için başsağlığı mesajı yayımladı.

 

Cafer Esendemir, Yönetim Kurulu adına yaptığı açıklamada; Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Kuzey Irak’ta uluslararası hukuktan doğan meşru müdafaa haklarını kullanırken yaşanan katliamdan büyük üzüntü duyduklarını ifade etti.

 

Esendemir, “Gara bölgesinde terör örgütü tarafından kaçırıldığı ve alçakça şehit edildiği belirtilen masum vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, kederli aileleri ile yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyoruz. Başta Türk Silahlı Kuvvetleri’nin asil mensupları olmak üzere tüm milletimizin başı sağ olsun!" dedi.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Başkan, Esendemir,, “Alçak, katliamı, kınıyoruz”,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı