301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
08 Şubat 2024 - Perşembe 23:23 Bu haber 151 kez okundu
 
Başkan Hülya Erdem, depremzedeleri unutmadı
Başkan Hülya Erdem, depremzedeleri unutmadı
GÜNDEM Haberi


Deprem şehitleri Ceyhan’da anıldı

Türkiye’yi yasa boğan depremlerin birinci yıldönümünde acı ve gözyaşı dinmedi. 53 bin insanın hayatını kaybettiği 6 Şubat 2023’teki Kahramanmaraş merkezli depremlerin birinci yıldönümünde Ceyhan ilçesinde de anma törenleri düzenlendi.

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, hayatını kaybeden vatandaşlar için düzenlediği Mevlid-i Şerif’te komşularıyla, hemşehrileriyle bir araya geldi. Koşullar ne olursa olsun yerinin insanların yanı olduğunu kaydeden Başkan Hülya Erdem, deprem ve sonrasında Ceyhan’da, Adana’da ve tüm deprem bölgesinde Ceyhan Belediyesi’nin sıcak elini tüm depremzede vatandaşlara uzatma çabasında olduklarını belirtti.

Gerek Türkiye için gerekse Ceyhan ve Adana için, insanların huzuru ve güvenliği için herkesle her kesimle omuz omuza çalışmaya devam edeceklerini dile getiren Başkan Hülya Erdem, “Bir kez daha, depremde hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.

Başkan Hülya Erdem ayrıca yüzyılın felaketi 6 Şubat depremlerinde hayatını kaybeden vatandaşların defnedildiği Ceyhan Yeni Mezarlığı’nda acılı ailelerle de bir araya geldi. Hemşehrilerinin, yurttaşlarının acılarını paylaşan, onlar için dua eden Başkan Hülya Erdem, yitirilen tüm canlara bir kez daha Allah’tan rahmet, yakınlarına, ailelerine ve tüm Türkiye’ye  sabır ve baş sağlığı diledi. 

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Başkan, Hülya, Erdem,, depremzedeleri, unutmadı,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı