301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
10 Mart 2022 - Perşembe 22:08 Bu haber 479 kez okundu
 
Başkan Hülya Erdem; “Kadın, ailenin sigortasıdır”
Başkan Hülya Erdem; “Kadın, ailenin sigortasıdır”
AKTUALİTE Haberi


Kadın dostu belediye yönetimi anlayışından şaşmayan Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, Adana Büyükşehir Belediye Meclisi’nde “kadın” vurgusu yaptı “Kadınlarımız dünyayı değiştirebilecek güce sahiptir” “Asla umutsuz değiliz, kadınlar mutlaka kazanacak” Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, tüm dünyada kadınlar zor bir süreçten geçtiğini vurguladı. Kadın belediye başkanı olarak 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle Adana Büyükşehir Belediye Meclisi’nde konuşan Başkan Hülya Erdem, 8 Mart’ın tüm dünyada kadınların ve özellikle emekçi kadınların haklarından doğan bir günü temsil ettiğine dikkat çekti.

“ASLA UMUTSUZ DEĞİLİZ”

Türkiye’de ne yazık ki günde en az 2 kadının öldürüldüğünü dile getiren Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, şunları söyledi: “15 yaş üzeri 31 milyona yaklaşan kadın nüfusundan sadece 10 milyonu istihdamda yer alabiliyor. Kadınlarımızın hem ekonomik hem de sosyal özgürlükler kapsamında yaşamlarını idame ettirmeleri en büyük arzumuz. Kadınlarımızın şiddete uğramadığı, işsizlik ve eğitimsizlikle karşı karşıya kalmadığı bir Türkiye’ye özlem duyuyoruz. Bu konuda asla umutsuz değiliz. Kadınlar bir gün mutlaka kazanacak.

ATATÜRK’ÜN ÖNGÖRÜSÜNE VURGU YAPTI

Kadınların gücüne, öngörüsüne, ülkeyi ve dünyayı iyi okuma gayretine inanan ve bir çok Avrupa ülkesinden çok önceleri kadınlara seçme ve seçilme hakkı tanıyan, kadınların ikinci sınıf vatandaş olarak görülmesine yüksek bir set çeken ülkemizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ü minnet, sevgi ve saygıyla anıyor, hepinize en derin sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Başkan, Hülya, Erdem;, “Kadın,, ailenin, sigortasıdır”,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı