301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
19 Haziran 2021 - Cumartesi 18:21 Bu haber 491 kez okundu
 
BAŞKAN KOCAİSPİR; ‘BABALARIMIZ AİLEMİZİN TEMEL DİREĞİDİR’
BAŞKAN KOCAİSPİR; ‘BABALARIMIZ AİLEMİZİN TEMEL DİREĞİDİR’
GÜNDEM Haberi


Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, ‘Babalar Günü’ dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı. Mesajında sadece bu anlamlı günde değil, her zaman babaların gönüllerinin hoş tutulması, saygı ve sevginin en güzel şekilde gösterilmesi gerektiğini ifade eden Başkan Kocaispir şunları kaydetti; “Millet olarak bizi biz yapan en önemli unsurlardan biri de sevgi, saygı, hoşgörü ve dayanışma gibi üstün değerlere dayanan güçlü aile yapımızdır. Babalarımız, bu güçlü yapının temel direğidir. Hayatımızın her anında varlıklarıyla bizleri onurlandıran babalarımız, aile içerisinde üstlenmiş oldukları görev ve sorumlulukları büyük bir özveriyle yerine getirmektedirler.

 

Hayatı boyunca maddi manevi bütün imkanlarını ailesi için seferber eden, tecrübeleriyle her zaman yol gösterici olan, yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız veren, ailenin mutluluğu için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan babalarımız, çocuklarını geleceğe güvenle hazırlamak için ellerinden gelen tüm gayreti sarf etmektedirler. Elbette bizler de sadece bu anlamlı günde değil, her zaman onların gönüllerini hoş tutmalı, saygı ve sevgimizi en güzel şekilde göstermeliyiz.

 

Bizi özveriyle büyüten, emek veren, daima sırtımızı güvenle yasladığımız babalarımız iyi ki varsınız. Babalar Günü’nüz kutlu olsun.”

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: BAŞKAN, KOCAİSPİR;, ‘BABALARIMIZ, AİLEMİZİN, TEMEL, DİREĞİDİR’,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı