301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
05 Haziran 2021 - Cumartesi 18:54 Bu haber 281 kez okundu
 
BAŞKAN KOCAİSPİR ÇOCUKLARLA FİDAN DİKTİ
BAŞKAN KOCAİSPİR ÇOCUKLARLA FİDAN DİKTİ
GÜNDEM Haberi


Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, 5 Haziran Dünya Çevre Günü’nü kutladı, Mehmet Akif Ersoy Kültürevi’nde okul öncesi eğitimi gören çocuklarla birlikte fidan dikti.

Başkan Kocaispir, çevrenin önemine ve korunmasına dikkat çekmek için her yıl kutlanan 5 Haziran Dünya Çevre Günü dolayısıyla herkesi çevreye duyarlı olmaya davet etti.

Yüreğir Belediyesi Kültür Müdürlüğü’nün Şehit Jandarma Er Rasim Şevik Kültür Parkı’nda düzenlediği etkinliğe katılan Başkan Kocaispir, çocuklarla birlikte fidanları toprakla buluşturdu.

Başkan Kocaispir, “Mavinin nefesine, yeşilin huzuruna, toprağın bereketine ihtiyacımız var. Doğaya duyduğumuz derin sevgi ve gelecek nesillere daha yeşil bir dünya bırakmak için hepimiz daha duyarlı olmalıyız.

Yüreğir Belediyesi olarak temiz çevre, yaşanabilir bir şehir ve yeşil bir doğa için halkımızla el ele vererek birlikte hareket edilmesi gerekliliğine inanıyoruz. Gelecek nesillere iyi bir çevre bırakmak için var olanı titizlikle korumak, kirlenmeyi önlemek, yeşil alanları koruyup çoğaltmak hepimizin ortak görevidir.

Biz Yüreğir’i geliştirip dönüştürmeye ve ilçemizi güzelleştirmeye çalıştığımız her aşamada çevreyi ve ekolojik dengeyi korumaya devam edeceğiz. Çocuklarımızın temiz ve doğal bir çevrede daha mutlu ve huzurlu yaşadığı bir geleceği hep birlikte kuracağımıza olan inancımla 5 Haziran Dünya Çevre Gününüzü kutluyor; bu özel günün çevre sorunları konusundaki toplumsal farkındalığın artmasına katkı sağlamasını temenni ediyorum.” dedi.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: BAŞKAN, KOCAİSPİR, ÇOCUKLARLA, FİDAN, DİKTİ,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı