301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
08 Haziran 2021 - Salı 13:34 Bu haber 566 kez okundu
 
Başkan Özgan’dan Küp Şelalesi’ne davet
Başkan Özgan’dan Küp Şelalesi’ne davet
KÜLTÜR SANAT Haberi


Adana’nın doğal güzelliklerinden birisi olan Küp Şelalesi, güzelliği ile görenleri büyülüyor.

Aladağ sınırları içerisinde bulunan fakat ulaşımı Kozan’da geçen Küp şelalesi , toplamda 10 şelaleden oluşan tabiat harikası bölge, Kozan ve bölgeden çok sayıda vatandaşın sıkça ziyaret ettiği yerlerden biri.

Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan da bu muhteşem tabloya daha fazla dikkat çekmek için Küp Şelalesini gezerek herkesi Şelaleyi gezmeye görmeye davet etti.

Kozan’a bağlı Ergenuşağı ve Işıkkaya köylerine çok yakın bir mesafede Zamantı Irmağı’nın üzerinde yer alan Küp Şelalesi hakkında konuşan Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan “ Burası tabiat harikası, muhteşem bir yer. Kozan’lıların çoğunun bildiği, hatta sıkça ziyaret ettiği bir bölge. Aladağ Belediye Başkanı Mustafa Akgedik’e teşekkür ediyorum Küp Şelalesi’ni gündeme getirdiği için. Tüm doğaseverleri bu müthiş güzelliği görmeye davet ediyorum.” dedi.

Doğal yaşamın korunduğu etrafı orman bölgesi olan 1.5 kilometrelik kanyon içerinden yer alan Küp Şelalesi mesire alanı, kamp ve piknik yapmak isteyenler için geniş arazilere, fotoğraf tutkunları için de bir birinden güzel manzaralara sahip. 

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Başkan, Özgan’dan, Küp, Şelalesi’ne, davet,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı