301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
12 Kasım 2021 - Cuma 22:29 Bu haber 278 kez okundu
 
Başkan Soner Çetin’den işyeri ziyaretleri
Başkan Soner Çetin’den işyeri ziyaretleri
GÜNDEM Haberi


Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Sarıhamzalı ve Yeşiloba mahallelerinde faaliyet gösteren üretim tesislerini ziyaret ederek, işyeri yöneticileriyle görüştü. Başkan Soner Çetin, “Sadece seçim zamanları değil diğer zamanlarda da dostlarımızı hemşehrilerimizi ziyaret ediyoruz” dedi.

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, bu dönemde üretim yapan, istihdam sağlayan insanlara her zamankinden daha fazla sahip çıkılması, desteklenmesi gerektiğini söyledi.

Başkan Soner Çetin, Sarıhamzalı ve Yeşiloba mahallelerinde faaliyet gösteren üretim tesislerini ziyaret etti, sahip, yönetici ve işçilerle sohbet etti.

Sabah saatlerinde ilk olarak Sarıhamzalı’da Efeks Bims firmasına giden Başkan Soner Çetin, işletme sahipleri Fahri Durmaz ve Nuh Öztürk’le görüştü. Faaliyet alanları hakkında bilgi alan Başkan Soner Çetin, üretim tesisini de gezerek işçilere kolay gelsin dileğinde bulundu.

Başkan Soner Çetin ardından Yeşiloba’ya geçerek önce Yusuf Atar ve Özgür Kaypak’ın sahibi olduğu Özatak Plastik ve İsmail Yağmur’un işletmecisi olduğu Çağdaş Ambalaj firmalarını ziyaret etti. İşletme sahipleriyle bir süre görüşen Başkan Soner Çetin, üretim tesislerini gezerken işçilere de hal hatır sordu, sohbet etti.

Başkan Soner Çetin, özellikle bu dönemde üretim yapan, istihdam sağlayan girişimlerin her zamankinden fazla desteklenmesi ve teşvik edilmesi gerektiğini belirterek, “Biz de sadece seçim zamanı değil her zaman dostlarımızı ve hemşehrilerimizi ziyaret ediyoruz. Kendilerine hayırlı işler, bol kazançlar diliyorum. Bize gösterdikleri yakın ilgiden dolayı hepsine teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Başkan, Soner, Çetin’den, işyeri, ziyaretleri,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı