301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
29 Nisan 2022 - Cuma 18:27 Bu haber 416 kez okundu
 
"Bayramınız kemerli olsun" mottosuyla sürücüler uyarıldı
"Bayramınız kemerli olsun" mottosuyla sürücüler uyarıldı
ASAYİŞ Haberi


Adana Valisi Süleyman Elban, Adana’da bayram öncesi sürücüleri dikkatli olmaları ve kurallara uymaları konusunda uyardı.
Adana’da bayram öncesinde ‘Bayramınız kemerli olsun’ mottosuyla sürücüler uyarıldı. Atatürk Caddesinde gerçekleştirilen etkinliğe Adana Valisi Süleyman Elban, Adana Emniyet Müdürü Doğan İnci ve Adana İl Jandarma Komutanı Albay Taşkın Keleş katıldı.
Etkinlikte Vali Elban sürücülere emniyet kemerinin ve bayramda oluşan trafik yoğunluğundan dolayı meydana gelen kazalar konusunda bilgi verdi. Emniyet kemeri takan ve kurallara uyan sürücülere teşekkür eden Vali Elban, araçta bulunan çocuklarla ise özel olarak ilgilenip onlara kırmızı düdük ve oyuncak verdi. Sürücülerin bayramını da kutlayan Vali Süleyman Elban etkinlik hakkında, “Bugün bayram tatilinin başlangıcı. Dolayısıyla sürücülerimizde hem trafikte daha dikkatli olmaları ve bu dikkat sırasında da emniyet kemerini takmalarını ihmal etmemeleri konusunda bir farkındalık oluşturmak için ‘Bayramınız kemerli olsun’ mottosuyla başladığımız bu kampanyada bizde, vatandaşlarımıza bunu hatırlatmaya çalışıyoruz. Biz ve tüm trafikteki arkadaşlarımız emniyet ve jandarma trafik personellerimiz başta olmak üzere hepsi, vatandaşlarımıza bu uyarıda bulunuyorlar. İnşallah bayram günlerinde hiç kaza olmaz, hiç kimsenin burnu bile kanamaz, hiç can kaybımız olmaz diye temenni ediyoruz. Olabilecek kazalarda da takılacak emniyet kemeri ile birlikte, yaralanmaların asgari, can kayıplarının sıfır olmasını arzu ediyoruz. Onun içinde böyle bir farkındalık ve konuyu hatırlatmak üzere arkadaşlarımızla birlikte alandayız” diye konuştu.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: "Bayramınız, kemerli, olsun", mottosuyla, sürücüler, uyarıldı,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı