301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
08 Temmuz 2024 - Pazartesi 23:33 Bu haber 1011 kez okundu
 
Bir turistin gözünden Kapadokya!
Bir turistin gözünden Kapadokya!
KÜLTÜR SANAT Haberi


Özel haber; Fatoş TEKBAŞ

Twittir'de paylaşılmış...

İç acıtıcı bir durum, ilgililer ise görmezden gelmeye devam ediyor. Küresel bir sıcaklık insanları sadece vurmuyor, hayvanları da vuruyor. Arap kültüründe develer zaten hak etmediği bir yaşamı yaşıyor. Sözde sıcaklığa dayandıkları için, onları 45-50 derece güneşin altında insafsızca tutmaya devam ediyorlar. 

Aynı rezalet ne yazık ki ülykemizin güzide turizm bölgesi olan Kapadokya'da da sergileniyor.

Umarız bu haberden sonra ilgililer harekete geçer ve gereğini yapar.

Buyurun bir Turistin gözünden, Kapadokya...

Türkiye’ye tatile gelen bir turistin yazdığı yazıyı ve görüntüyü paylaşıyorum.. #kapadokya Çok severek ziyaret ettiğimiz Kapadokya bölgesinde bazı insanların para kazanma aracı olarak kullandıkları at, deve gibi hayvanların çok kötü şartlar altında kullanıldıklarını üzülerek gözlemledik. Hayvanlara olan güzel yaklasımıyla tüm dünyada tanınan Türk insanına yakışmayan, ülkeniz adına olumsuz tanıtıma yol acabilecek, ancak üçüncü dünya ülkelerinde görülen bu görüntülerin oluşmaması için belediyeniz tarafından hayvanların bu şekilde ve bu şartlarda kullanılmasının yasaklanması ve sıcak havalarda acı çekmeden durabilecekleri insana yakışır bir tavırla gölgelik alanlarda tutulmasını talep ediyoruz. !

 

“In the Cappadocia region, which we love visiting, we observed with sadness that some animals, such as horses and camels, which are used by some people as a means of making money, are kept under very poor conditions. These images, which do not befit the Turkish people known worldwide for their kind treatment of animals and which could lead to negative publicity for your country, are typically seen in third-world countries. We request that your municipality bans the use of animals under such conditions and ensures they are kept in shaded areas where they can stay without suffering in the hot weather, treated with human dignity.” #TURvHOL #Pazartesi #EmeklilerYılınızBatsın #BizimCocuklar #GazaGenocide #EbuUbeyde #kpss2024 #YeniHalkCephesi #KaçaklarGiderse #Afganlar #ŞenerŞen

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Bir, turistin, gözünden, Kapadokya!,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı