301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
06 Eylül 2024 - Cuma 19:45 Bu haber 208 kez okundu
 
BORUSAN CAT, MOBİL TANITIM ARACINDA ZİYARETÇİLERİNİ AĞIRLAYACAK
BORUSAN CAT, MOBİL TANITIM ARACINDA ZİYARETÇİLERİNİ AĞIRLAYACAK
EKONOMİ Haberi


Borusan Grup şirketlerinden Borusan Cat, İstanbul Maltepe’deki mobil tanıtım aracında ziyaretçileri ile buluşmaya devam ediyor. Ziyaretçiler, Borusan Cat mobil tanıtım aracında 15 Eylül Pazar gününe kadar makineleri yakından inceleyerek şirketin yenilikçi çözümleri ve özel kampanyalar hakkında ayrıntılı bilgi edinebilecek.

“Daha İyi Bir Dünya İçin Çözüm Üretiriz” şirket amacı ile operasyonlarını Türkiye’nin yanı sıra Kafkasya ve Orta Asya’da sürdüren Borusan Cat, mobil tanıtım aracı ile İstanbul Maltepe’de ziyaretçileri ile buluşacak. Ziyaretçiler, 15 Eylül Pazar gününe kadar alanda sergilenen iş makinelerini yakından inceleyebilecek ve Borusan Cat’in sunduğu tüm hizmetler hakkında bilgi sahibi olma fırsatı bulacak.

 

E5 Karayolu yan yol üzerinde, 6 numaralı Maltepe metro istasyonu çıkışında yer alan mobil tanıtım aracı, Borusan Cat’in yüksek kalite, yüksek kazanç ve yüksek performans sunan ürünlerini tanıtıyor. 4 Eylül Çarşamba günü eğlenceli aktivitelerin de düzenlendiği bir mangal organizasyonunun ev sahipliğini yapan araç, her salı ve perşembe sabahı düzenlenecek kahvaltı organizasyonlarında da misafirlerini ağırlayacak.

 

15 Eylül’e kadar mobil tanıtım aracını ziyaret eden tüm konuklar, bakım hediyeleri, kur indirimi ve taksit imkanları gibi cazip kampanyalardan da faydalanabilecek.

Borusan Cat Hakkında 

“Daha İyi Bir Dünya İçin Çözüm Üretiriz” şirket amacı ile Türkiye dışındaki operasyonları Kafkasya ve Orta Asya’da bulunan Türkiye merkezli Borusan Cat, 3.000 çalışma arkadaşıyla inşaat, madencilik, enerji ve ulaşım endüstrilerinde faaliyet gösterir. Caterpillar ürünlerinin yanı sıra dünyanın önde gelen jeneratör markalarından FG Wilson’un da distribütörlüğünü yürütür.

Sürdürülebilirliği işinin odağına alanın Borusan Cat, ‘‘Sıfır Atık’’ sertifikalı tesisleri ve CRC adını verdiği Revizyon Merkezleri'nde, aşınmış veya ömrünü tamamlamış makine ve/veya parçalara yeni bir hayat sunarak, her yıl binlerce ton atığı döngüsel ekonomiye kazandırır.

Yalnızca bir distribütör değil, aynı zamanda güvenilir bir ‘'çözüm ortağı'’ olmak için çalışan ve dijital uygulamalarını bir dönüştürücü olarak kullanan Borusan Cat’in 10’dan fazla süreci tamamlanan/devam eden patent ve marka tescili bulunur. 

 

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: , , BORUSAN, CAT,, MOBİL, TANITIM, ARACINDA, ZİYARETÇİLERİNİ, AĞIRLAYACAK,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı