301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
05 Nisan 2024 - Cuma 23:31 Bu haber 107 kez okundu
 
Bültenimizi kıymetli basın emekçisi dostlarımızın ilgisine sunar, iyi çalışmalar dilerim.
Bültenimizi kıymetli basın emekçisi dostlarımızın ilgisine sunar, iyi çalışmalar dilerim.
GÜNDEM Haberi


Başkan Kadir Aydar, makamına oturmadan iş makinesinin başına geçip ilk icraatı için kepçeyi vurdu

CEYHAN- Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, mazbatasını alır almaz makamına oturmadan Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün atıl haldeki binasına geldi. Alkışlar eşliğinde iş makinesine binen Başkan Aydar, söz verdiği ilk icraatı olan Kent Meydanı’nı inşa etmek için binaya ilk kepçeyi vurdu.

Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, beraberindeki partililerle Ceyhan Adliyesine gelerek mazbatasını aldı. Adliyeden çıkan Başkan Aydar, yüzlerce vatandaşla birlikte belediye binasına yürüdü. Davul ve zurnalarla karşılanan Başkan Aydar, kendisini bekleyen vatandaşlara teşekkür etti.

Makamına oturmadan belediye binasından çıkan Aydar, elektrikli bisiklete binerek Temizlik İşleri Müdürlüğü'nün atıl haldeki binasına gitti. Burada iş makinesine binen Başkan Aydar, söz verdiği gibi 6 mahallenin ortasında bulunan kötü kokuya ve görüntüye neden olan İnönü Bulvarı'ndaki binayı yıkıp Kent Meydanı Projesini inşa etmek için ilk kepçeyi vurdu. Başkan Aydar, yıkılan yeri 6 ay  içerisinde kent meydanına dönüştüreceğinin sözünü verdi.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Bültenimizi, kıymetli, basın, emekçisi, dostlarımızın, ilgisine, sunar,, iyi, çalışmalar, dilerim.,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı