301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
29 Mart 2021 - Pazartesi 16:34 Bu haber 329 kez okundu
 
Büyükşehir’den amatör spora 1 milyon liralık destek
Büyükşehir’den amatör spora 1 milyon liralık destek
SPOR Haberi


Başkan Zeydan Karalar, “Branş ayrımı yapmadan, amatör spora destek sürecek.”

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Covid 19 salgını ile beraber maddi ve manevi sıkıntılar yaşayan amatör spor kulüplerini unutmadı ve destek için 1 milyon lira bütçe ayrıldığını açıkladı.

Koronavirüs salgını nedeniyle toplumun her kesiminden mağdur olan vatandaşlara yönelik nakdi ve ayni yardımlarını sürdüren Adana Büyükşehir Belediyesi, büyük zorluklar yaşayan amatör spor kulüplerini ve amatör sporcuları da unutmadı.

EŞİTLİK OLGUSU GÖZETİLEREK VE BRANŞ AYRIMI YAPMADAN DESTEK

Amatör sporun, bir ülkede sporun gelişmesi açısından büyük önem taşıdığını söyleyen Başkan Zeydan Karalar, “Sporun kalkınması ve gelişmesinin en büyük kanalı olan amatör spor dallarının faaliyetlerine, salgına yönelik önlemler alınarak devam etmesini önemsiyoruz. Adana Büyükşehir Belediyesi olarak, olanaklar doğrultusunda amatör kulüplerimizin ve sporcularımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Adana’mızda başarılı çalışmalara imza atan spor kulüplerine, eşitlik olgusu gözetilerek, branş ayrımı yapmadan destek vereceğiz” dedi.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Büyükşehir’den, amatör, spora, 1, milyon, liralık, destek,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı