|
||
BÜYÜKŞEHİRDE YİNE GÜNDEM SOKAK CANLARIYDI | ||
BÜYÜKŞEHİRDE YİNE GÜNDEM SOKAK CANLARIYDI | ||
GÜNDEM Haberi | ||
![]() |
||
Adana Büyükşehir Belediye Meclisi Nisan ayı 3. oturumunda, MHP Grup Başkan Vekili Cemal Demirdağ sokak hayvanları için ilçe belediyelerin acil yer tahsisi yapılması gerektiğini ifade etti.
Adana Büyükşehir Belediye Meclisi'nde sokak hayvanlarının barınak sorunu görüşüldü Adana Büyükşehir Belediye Meclisi Nisan ayı 3. Oturumuna 1. Başkan Vekili Göktürk Boyvodaoğlu başkanlık yaptı. Açılış yoklaması ve ek gündem maddelerinin gündeme alınmasının ardından gündem dışı söz alan MHP Grup Başkan Vekili Cemal Demirdağ, sokak hayvanları konusunda yaşanan sıkıntıları meclise taşıdı. Demirdağ, “Büyükşehir belediyemizin ve ilçe belediyelerimizin çok acil yer tahsisleri ile ilgili ilçelerimizin yer tahsis ederek, barınakların ve kısırlaştırmanın yapılması gerekmektedir” dedi.
Demirdağ, "Sokak hayvanları için acil yer tahsisi yapılmalı" MHP Grup Başkan Vekili Cemal Demirdağ sokak hayvanları konusunda yaşanan sorunları gündeme getirerek, belediyelere acil yer tahsisi yapılması gerektiğini belirterek şunları söyledi: “2 gün önce Şanlıurfa’da bir öğrenci köpeklerden kaçarken vefat etti. Samandağ’da yine bir olay oldu. Adana’da bir motorlu kurye sokak hayvanları nedeniyle yaralandı. Daha öncede konuşmuştuk. Büyükşehir belediyemizin ve ilçe belediyelerimizin çok acil yer tahsisleri ile ilgili ilçelerimizin yer tahsis ederek, barınakların ve kısırlaştırmanın yapılması gerekmektedir.”
Demirdağ, “Alt geçitlerdeki temizlik ihmali kazalara yol açıyor” Demirdağ, “Hemen önümüzden E-5 geçiyor. Buranın üzeri kapatılan alt geçidi var. Bu alt geçitlerin çok acil temizlenmesi gerekiyor. Gerçekten çoğumuz görüyoruz. Bir meclis üyemiz Türkmenbaşı Alt Geçidinde kaza yaptı. Asfaltla rögarın arasında fark var. Oraya düşüyor. Bütün alt geçitlerin temizlenmesi gerekiyor” dedi.
Şimşek, "Adana Büyükşehir Belediyesi Barınağı Dolmuş, Köpek Kabul Etmiyor" Karaisalı Belediye Başkanı Bekir Şimşek, Adana Büyükşehir Belediyesi'nin barınağının dolu olduğunu belirterek, “Adana Büyükşehir Belediyesi barınağı çok dolu olduğu için bizden köpek kapıl etmiyorlar” şeklinde konuştu. |
||
|
||
Etiketler: BÜYÜKŞEHİRDE, YİNE, GÜNDEM, SOKAK, CANLARIYDI, |
|
Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.