301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
13 Kasım 2021 - Cumartesi 12:47 Bu haber 256 kez okundu
 
Ç.Ü'den, “11 Milyon Fidanı Toprakla Buluşturuyoruz, 11 Milyon Ağaç, Bugün Fidan, Yarın Nefes” Projesi
Ç.Ü'den, “11 Milyon Fidanı Toprakla Buluşturuyoruz, 11 Milyon Ağaç, Bugün Fidan, Yarın Nefes” Projesi
GÜNDEM Haberi


“11 Milyon Fidanı Toprakla Buluşturuyoruz, 11 Milyon Ağaç, Bugün Fidan, Yarın Nefes” Projesi Kapsamında Tören Düzenlendi.

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından Türkiye genelinde organize edilen“11 Milyon Fidanı Toprakla Buluşturuyoruz, 11 Milyon Ağaç, Bugün fidan, Yarın Nefes” Projesi kapsamında Çukurova Üniversitesinde de fidan dikme etkinliği düzenlendi. Etkinlik kapsamında 300 adet fidan Balcalı Kampüsü’nde toprakla buluştu.

Rektör Prof. Dr. Meryem Tuncel, Adana Valiliği ev sahipliğinde gerçekleştirilen fidan dikme törenine katılırken ÇÜ Eczacılık Fakültesi bahçesinde gerçekleştirilen etkinliğe Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Hayri Levent Yılmaz,  Prof. Dr. İlter Ünlükaplan, Prof. Dr. Süha Berberoğlu, Genel Sekreter V.  Dr. Mehmet Cingöz, akademik ve idari personeller ile öğrenciler katıldı.

Milli Ağaçlandırma Günü’nde Çınar, Oya, Süt Eriği, Harnup, Erguvan ve Defne’den oluşan 300 fidan toprakla buluştu. Katılımcılar fidanları toprakla buluşturarak can suyu verdi. Etkinlik hatıra fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.

 

 

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Ç.Ü'den,, “11, Milyon, Fidanı, Toprakla, Buluşturuyoruz,, 11, Milyon, Ağaç,, Bugün, Fidan,, Yarın, Nefes”, Projesi,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı