301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
14 Ekim 2021 - Perşembe 21:45 Bu haber 283 kez okundu
 
ÇITIRIK TEPKİ GÖSTERDİ: 1 NUMARALI SORUMLU ZEYDAN KARALAR
ÇITIRIK TEPKİ GÖSTERDİ: 1 NUMARALI SORUMLU ZEYDAN KARALAR
GÜNDEM Haberi


Hayvanların Yaşam Hakları Konfederasyonu (HayKonfed) Başkanı Nesrin Çıtırık, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’a ‘kısırlaştırma’ çalışmalarının yetersizliğinden dolayı tepki gösterdi.
 

Çıtırık, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Bugün Adana sokakları aç, hasta perişan köpeklerle dolu ise, vatandaş muzdarip ve şikayetçi ise, bunun bir numaralı sorumlusu sizsiniz Sayın Zeydan Karalar” diye seslendi.
 
Karalar’ın Büyükşehir Belediye Meclisi’nde hayvanseverlerden şikayet ettiğini anımsatan Çıtırık, “Hayvanseverler barınağa hayvan vermiyor dediniz. Neden vermiyorlar biliyor musunuz? Çünkü sizin barınağınıza kısırlaştırma için gelen hayvanların yarısından çoğu ölüyor, can veriyor” ifadelerini kullandı.
 
Seyhan Belediye Başkanlığı döneminde, Başkan Karalar’a 5 yıl boyunca adeta yalvardıklarına dikkat çeken Nesrin Çıtırık, şöyle devam etti: “5 yıl boyunca size yalvardık. Kısırlaştırma merkezi kurmadınız. Büyükşehir belediye başkanı oldunuz, aylarca kısırlaştırmayı orada da durdurdunuz. Normal şartlarda; 1 günde 100 köpek ve kedi kısırlaştırma yapma kapasitesine sahip Büyükşehir Belediyesi Barınağı, şu anda sadece 8-10 kısırlaştırma yapıyor. Çünkü siz eleman, ekip, veteriner hekim ve bakıcı vermediniz.”

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: ÇITIRIK, TEPKİ, GÖSTERDİ:, 1, NUMARALI, SORUMLU, ZEYDAN, KARALAR,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı