301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
18 Mart 2021 - Perşembe 16:18 Bu haber 471 kez okundu
 
ÇALIŞKAN’DAN 18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ MESAJI
ÇALIŞKAN’DAN 18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ MESAJI
ADANA Haberi


ASKON Adana Şube Başkanı Recep Çalışkan, 18 Mart Çanakkale Zaferinin 106.yıl dönümü nedeniyle mesaj yayınladı.

Yayınladığı mesajında “Büyük bir gururla 106.’sını kutladığımız büyük zafer uğruna canını feda eden tüm gazi ve şehitlerimizi rahmet ve minnetle yâd ediyorum. Dünya tarihine damga vurmuş Çanakkale Zaferi gösterdi ki; Vatanının bütünlüğü söz konusu olduğunda, neleri başarabileceğinin en güzel kanıtıdır. İmkânsızlıklar içinde, çağın en güçlü devlet ve silahlarına topyekûn direnişin gerçek bir destanıdır. Bugün yaşamımızı sürdürdüğümüz, şehit kanlarıyla sulanan bu cennet vatan, ülkemizin bağımsızlığı uğrunda hayatlarını kaybeden kahraman şehit ve gazilerimizin bizlere en büyük mirasıdır. Çanakkale Zaferimiz, bağımsızlık mücadelemizin kıvılcım ateşidir. 106 yıl önce Çanakkale’de ülkesine, milletine ve vatan topraklarına göz dikenleri nasıl bertaraf ettiyse, bu gün de aynı şekilde her tür tehlikeyi ve tehdidi yok edebilecek güç ve kararlılığa sahiptir” dedi.

Çalışkan sözlerini, “Çanakkale Zaferimizin 106. yıl dönümünde, bizlere bu büyük zaferin gururunu yaşatan, Çanakkale savunması ile kanlarını dökerek tarih yazan kahraman şehitlerimizi ve gazilerimizi minnet, şükran ve rahmetle anıyorum. Bugün tam 106 yıl oldu. 106 yıldır kalbimizde sönmeyen bir ocak gibi tütüyor Çanakkale…” diyerek noktaladı.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: ÇALIŞKAN’DAN, 18, MART, ÇANAKKALE, ZAFERİ, MESAJI,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı