Haber Detayı
10 Mart 2021 - Çarşamba 19:49 Bu haber 347 kez okundu
 
ÇALIŞKAN’DAN MİRAÇ KANDİLİ MESAJI
ÇALIŞKAN’DAN MİRAÇ KANDİLİ MESAJI
ADANA Haberi


Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği Adana Şube Başkanı Recep Çalışkan, Miraç Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

ASKON Başkanı Çalışkan Miraç Kandili ile ilgili yayınladığı mesajda, "İçinde birçok ilahi feyz ve bereketi barındıran mübarek Miraç Kandil’ine bir kez daha kavuşabilmenin mutluluğu ve sevincini hep birlikte yaşıyoruz. Mübarek geceler, Allah’a yakınlaşma, dua etme, ibadet etme gibi en temel dini vecibelerin doruğa çıktığı zamanlardır. Miraç gecesi bizzat Peygamber Efendimiz (sav)'in ötelerden, manevi hediyeler getirdiği gecedir. Öyleyse bu geceyi en iyi şekilde değerlendirmeli, gecenin güzelliklerinden istifade edebilmeliyiz” dedi.

İslam âleminin içinde bulunduğu durumdan kurtuluşu için kandil gecelerinin fırsat olduğunu belirten Çalışkan, “İslam âleminin birlik beraberliğinin yeniden tesis edilmesi ve Dünya’yı saran koronavirüs salgınından kurtulmak adına bu geceleri fırsat bilerek dualarımızda yer vermeliyiz. Suriye’de, Doğu Türkistan’da ve diğer İslam beldelerinde kardeşlerimiz zulüm altındayken bizlerin onları unutması mümkün değil” dedi.

Bu duygu ve düşüncelerle hemşerilerimizin Miraç Kandil’ini tebrik ediyor, bu anlamlı gecenin tüm İslam âlemine barış, sağlık, birlik ve beraberlik getirmesini diliyorum" dedi.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: ÇALIŞKAN’DAN, MİRAÇ, KANDİLİ, MESAJI,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı