301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
24 Ağustos 2021 - Salı 16:18 Bu haber 391 kez okundu
 
Can dostlarımızın bakımı Koroplast ürünleriyle hem pratik hem hijyenik
Can dostlarımızın bakımı Koroplast ürünleriyle hem pratik hem hijyenik
AKTUALİTE Haberi


‘Birlikte Kolay’ sloganıyla yenilikçi çözümler geliştirerek 40 yıldır hayatlara dokunan Koroplast, pratik önerileriyle can dostlarımızla yaşamı da daha konforlu hale getiriyor. Evde, işte, yürüyüşte ya da seyahatlerde mamalarını güvenle muhafaza etmek ve tuvalet temizlikleri için çözümler öneren Koroplast, geri dönüştürülebilir kedi kumu torbası, mini buzdolabı poşeti, çift kilitli ve fermuarlı poşetleriyle dostlarımızın bakımını kolaylaştırıyor.

 

Pandemiyle birlikte tüylü dostlarımızla da daha çok vakit geçirmeye başladık. Bu süreçte özellikle işini evden sürdürenlerin can dostlarıyla iletişimi arttı, bağları güçlendi. Hibrit çalışma düzeninin de yaygınlaşmaya başlamasıyla birlikte, evcil hayvanlara kapılarını açan ofislerin de artacağı öngörülüyor. Bu gelişmeler dostlarımızın bakımı için pratik çözümlere duyulan ihtiyacı da artırıyor. Türkiye’nin çöp torbası ve mutfak yardımcı ürünleri denildiğinde akla ilk gelen lider markası Koroplast, geliştirdiği çözümler ve yenilikçi yaklaşımıyla dostlarımızın bakımına da yardımcı oluyor.

 

Evde, işte ya da seyahatte taşınabilir, hijyenik ve ve pratik çözümler

Koroplast Kedi Kumu Torbası; büzgülü yapısı sayesinde kedi kumunu etrafa saçmadan kolaylıkla değiştirmeye yardımcı oluyor. Kalın ve dayanıklı yapısı ile yırtılma problemini ortadan kaldıran bu pratik yardımcı, geri dönüştürülebilir yapısı ile doğanın korunmasına da katkı sağlıyor. Koroplast Çift Kilitli Poşet sızdırma yapmıyor ve içeri hava girmesini engelleyerek dostlarımızın mamalarının hijyenik bir şekilde uzun süre taze kalmasını sağlıyor. Çift Kilitli Poşet sayesinde mamalar seyahatlerde de güvenle taşınabiliyor. Kolay açılıp kapanan Fermuarlı Poşet ise bir çanta görevi görerek dostunuzun mamasından oyuncaklarına, atıştırmalıklarından kimlik gibi belgelerine kadar her şeyi taşımak için güvenli bir alternatif sunuyor. Üstelik yıkanarak defalarca kullanılabildiğinden son derece ekonomik. Cepte, çantada kolayca taşınabilen Koroplast Mini Boy Buzdolabı Poşeti de evcil hayvanların tuvalet temizliğinde pratik bir çözüm olarak öne çıkıyor.

 

Koroplast Hakkında:

Kalite ve teknolojisiyle tüketicilerin yaşam kalitesini artıran Koroplast, ilk defa çöp torbasıyla 80’li yıllarda faaliyetine başladı. Gerçekleştirdiği yatırımlarla sektöründe her zaman ilkleri gerçekleştiren Koroplast, bugün çöp torbası ve buzdolabı poşeti başta olmak üzere, streç film, alüminyum folyo, kilitli poşet, fermuarlı poşet fırın torbası, pişirme kâğıdı, mikrodalga pişirme torbası, buz torbası, dondurulmuş gıda torbası ve temizlik kategorisindeki sünger ve temizlik bezleriyle birlikte geniş bir ürün yelpazesine sahip. Her daim tüketicilerinin hassasiyetlerine önem veren Koroplast’ın ürünlerinde Helal Sertifikası da bulunuyor. Müşterilerinin desteği, 40 yıllık bilgi birikimi, teknolojik donanımı, Ar-Ge yatırımları ve uzman satış-pazarlama kadrosu sayesinde sektörünün lideri olan Koroplast, geliştirdiği ürünlerle tüketicilerinin hayatını birlikte kolaylaştırıyor.

 

 

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Can, dostlarımızın, bakımı, Koroplast, ürünleriyle, hem, pratik, hem, hijyenik,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı