301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
12 Mayıs 2026 - Salı 18:45
 
Cemal Demirdağ’dan Sert Asfalt Eleştirisi:
Cemal Demirdağ’dan Sert Asfalt Eleştirisi: "Şehrin Yolları Darmadağın!"
SİYASET Haberi


Özel Haber; Fatoş TEKBAŞ

Adana Büyükşehir Belediyesi MHP Grup Başkanvekili Cemal Demirdağ, meclis oturumunda yaptığı konuşmada Pozantı Belediye Başkanı Ali Avan’a destek verirken, şehirdeki yol ve asfalt çalışmalarına yönelik sert eleştirilerde bulundu.

"3 Bin 500 Ton Asfaltla Niğde’ye Yol Yapılırdı"

Mayıs ayının ikinci oturumunda söz alan Demirdağ, yapılan harcamalar ile ortaya çıkan iş arasındaki dengesizliğe dikkat çekti. Kullanılan asfalt miktarı üzerinden bir hesaplama sunan Demirdağ, şu ifadeleri kullandı:

"Hesapladığımız zaman; 10-15 santim yüksekliğindeki asfaltı tasarruflu kullansak buradan Pozantı'ya, hatta Niğde'ye kadar yol yapmış oluruz. Bizim itirazımız hizmete değil, dökülen paraların karşılığının alınamamasınadır."

"Vatandaşın Lastiği Patlıyor, Güvenlik Sorunu Var"

Şehrin yollarının bakımsızlığından dolayı vatandaşın mağdur olduğunu vurgulayan Demirdağ, özellikle belirli güzergahlardaki soruna işaret etti. Yolların "darmadağın" olduğunu savunan MHP Grup Başkanvekili, sözlerini şöyle sürdürdü:

  • Altyapı Sorunu: "Kılıçlı’dan Balcı’ya kadar her gün insanların araçlarının lastikleri patlıyor."

  • Güvenlik Riski: "Bu sadece bir yol sorunu değil, aynı zamanda bir güvenlik sorunudur."

  • Takipçisiyiz: "Fuar alanından itibaren onlarca yol gösterdik, defalarca söyledik ancak yapılmıyor. Elbette yapılacaktır ancak şu anki tablo içler acısı."

"Gökyüzü Asfalt ise Şehir Niye Böyle?"

Belediyenin asfalt çalışmalarına yönelik söylemleri ile sahadaki gerçeklerin uyuşmadığını iddia eden Demirdağ, "Gökyüzü asfaltlar hep öyleyse, şehir niye böyle? Kardeşim şehrin yollarından geçilmiyor," diyerek eleştirilerini noktaladı.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Cemal, Demirdağ’dan, Sert, Asfalt, Eleştirisi:, ,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı