301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
20 Haziran 2021 - Pazar 18:59 Bu haber 487 kez okundu
 
CENGİL: ESNAFIMIZIN HER ZAMAN YANINDAYIZ
CENGİL: ESNAFIMIZIN HER ZAMAN YANINDAYIZ
SİYASET Haberi


Ak Parti Yüreğir İlçe Başkanı Necip Fazıl Cengil Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nı ziyaret etti. Cengil,  Başkan Niyazi Göğer ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelerek esnafın  sorunlarıyla ilgili bilgi alışverişinde bulundu.

Beraberinde Ak Parti Başkan Yardımcıları ile Esnaf Sanatkarlar Odasını ziyaret eden Cengil, Pandemi süreci içerisinde vatandaşların yanında, esnafın da çok zor şartlar altında kaldığını ve olumsuz etkilendiğini belirterek, “Sayın Cumhurbaşkanımız ve hükümetimiz her zaman için esnafın yanında yer alarak,  pandemi sürecinin en az zayiatla nasıl atlatılacağı konusunda devamlı esnafımızla beraber hareket ettiler.” dedi

Cengil ayrıca, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Yüreğir’de bulunan esnafları devamlı ziyaret ettiklerini belirterek, esnaflarımızın çayını içiyoruz, çalışmaları hakkında bilgi alarak sorunlarını  dinliyoruz. AK Parti olarak her zaman için esnafımızın yanındayız ve olmaya da devam edeceğiz” dedi.

Adana ESOB Başkanı Niyazi Göğer de AK Parti Yüreğir İlçe Başkanı ve yönetim kurulu üyelerinin ziyaretinden memnun olduklarını belirterek, pandemide ekonomik anlamda en fazla etkilenen kesimin küçük esnaf olduğunu bu süreçte esnaf ve sanatkarların yaşadığı sorunlara da dikkat çekerek  çözüm önerilerini gündeme getirdi.

 Göğer ayrıca, pandemi sürecinde esnafın en büyük dayanağının devletin sağladığı destekler olduğunu vurgulayarak, “Önümüzdeki süreçte de Devletimizin esnafımıza destek olmaya devam edeceğini ümit ediyoruz. İnanıyorum ki devletimizin sağladığı ve saylayacağı destekler neticesinde esnaflarımız bu süreçten daha güçlü çıkacaktır” dedi.

 

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: CENGİL:, ESNAFIMIZIN, HER, ZAMAN, YANINDAYIZ,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı