301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
29 Temmuz 2021 - Perşembe 20:18 Bu haber 303 kez okundu
 
Cengil: Oto Center Yüreğir ve Sarıçam’a büyük bir katkı sağlayacak
Cengil: Oto Center Yüreğir ve Sarıçam’a büyük bir katkı sağlayacak
SİYASET Haberi


AK Parti Yüreğir İlçe Başkanı Necip Fazıl Cengil, Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte yeni acılan Sarıcam Oto Center’i ziyaret ederek Başkan Hüseyin Yüksel ile görüştüler.

Sarıçam Oto Center Başkanı Hüseyin Yüksel’e hayırlı olsun dileklerinde bulunan AK Parti İlçe Başkanı Cengil, Sarıçam Oto Center’in Sarıçam’ın olduğu kadar Yüreğir İlçesi için de önemli olduğunu belirterek, Adana ekonomimize büyük katkı sağlayacak olan bu oluşumu gerçekleştiren, emeği geçen ve katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum” dedi.,

Sarıçam Oto Center Başkanı Hüseyin Yüksel de, AK Parti Yüreğir İlce Başkanı ve yönetim kurulu üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek,   “Yakın zamanda açılışını gerçekleştirdiğimiz sitemiz 50 dönüm üzerine kurulmuş olup  sitede Sarıçam ve Yüreğirli esnafımızın oluşturduğu 120 esnafımız hizmet vermektedir.” dedi.

 Sarıçam Oto Center esnafları olarak İlçemize artı bir değer katmak  için var güçleriyle çalışacaklarını belirten Yüksel, “Burada her bir iş yerinde en az 4 ya da 5 kişi çalıştırarak iş istihdamı da sağlamış olmaktayız. Ayrıca, Adanamızın ekonomisini canlandırdığımız ve ilçemizin gelişimine katkı koyduğumuz için de mutluyuz” dedi.   

 

 

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Cengil:, Oto, Center, Yüreğir, ve, Sarıçam’a, , büyük, bir, katkı, sağlayacak,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı