301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
15 Mart 2021 - Pazartesi 13:00 Bu haber 464 kez okundu
 
ÇETİN ÇETİNTAŞ İNSAN VE HAYVAN RUHUNA DOKUNUYOR
ÇETİN ÇETİNTAŞ İNSAN VE HAYVAN RUHUNA DOKUNUYOR
KÜLTÜR SANAT Haberi


Türkiye’de yoga felsefesi ile kendinden söz ettiren ve bu çerçevede onu takip edenlere başka dünyaların kapılarını açan Çetin Çetintaş, “Hayvanlardan Destek Almanın Gizemli Sanatı” adındaki “Kurmanadyam” alt başlığı taşıyan sıradışı yeni kitabını okurlarıyla buluşturmaya hazırlanıyor.

 

Yaptığı çalışmalar ve verdiği eğitimler ile uluslararası bir üne kavuşan ve düşüncelerini birçok insana temas ettiren Çetin Çetintaş, sekizinci kitabını yayımlamaya hazırlanıyor. Yoganın öncüsü olmanın doğurduğu yazarlık kimliğiyle de adından sıkça bahsettiren Çetintaş, çok yakında yayımlanacak “Hayvanlarla Yol Arkadaşlığı” serisinin ilk kitabı “Hayvanlardan Destek Almanın Gizemli Sanatı” eserinde, hayvanlarla insan ilişkisini element ve nitelikler boyutunda inceliyor. 

 

 

Çetin Çetintaş’tan Sürpriz

Sevenlerinin heyecanla beklediği Çetin Çetintaş’ın yeni kitabı 22 Mart’ta sadece D&R’da ön satış ile raflarda yerini alacak. Kitapta insan ve hayvan ruhuna değinen Çetintaş, hayvanların yaşantımızdaki önemini unutmayıp ön satıştan elde edilen geliri hayvan barınaklarına bağışlayacak. Okurları ve takipçileriyle bağ kurmaya her zaman önem veren Çetin Çetintaş, ayrıca ön satıştan kitap alan 5 kişiyle özel bir organizasyon ile bir araya gelecek.

 

 

 

Çetin Çetintaş Yenilenme İhtiyacını Karşılıyor

 “Ruhumuzda ortaya çıkmaya çalışan hayvan hangisi?” ve “İhtiyacımız olan niteliklerimizi uyandırabilmek için hangi hayvan arketipini benliğimizde canlandırmalıyız?” gibi sorulara cevap veriyor. Okuruna yaşam ile doğa arasında bir yolculuk yaptıran ve ilişki kurduğumuz hayvanların hangi elementlerle ilişkili olduğunu ve bu elementlerin hangi niteliklerini çalıştırdığını anlatan yazar; “Arketip nedir?” ve  “Hayvan arketipleri insan üzerinden nasıl çalışır ve bu çalışmanın sonucunda ne uyandırır?” gibi konuları ele alıyor. Okuyucunun özellikle ihtiyaç duyduğu nitelikleri uyandırmak üzerine gerekli çalışmaları da bu kitapla sunuyor. Çetin Çetintaş “Hayvanlardan Destek Almanın Gizemli Sanatı” kitabıylayıllardır beraber yürüdüğü takipçilerine yenilenmenin kapılarını açıyor.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: , ÇETİN, ÇETİNTAŞ, İNSAN, VE, HAYVAN, RUHUNA, DOKUNUYOR, , , , , ,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı