301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
15 Kasım 2021 - Pazartesi 19:33 Bu haber 301 kez okundu
 
CEYDAN’DA İMAR SORUNU ÇÖZÜME KAVUŞTU
CEYDAN’DA İMAR SORUNU ÇÖZÜME KAVUŞTU
GÜNDEM Haberi


CEYHAN BELEDİYE BAŞKANI HÜLYA ERDEM, “3 YILDIR BEKLEDİĞİMİZ İMAR PLANIMIZI ÇÖZÜME KAVUŞTURDUK”

Ceyhan Belediyesi’nin hazırladığı yeni imar planı Ceyhan Belediye Meclisi’nden geçti. Başkan Hülya Erdem, "Ceyhan’ın imar sorununu çözüme kavuşturmaktan büyük onur duyuyoruz. Hayırlı olsun Ceyhan’ım" dedi.

Ceyhan’da önceki dönemlerde yaşanan sorunlar nedeniyle imarın durması büyük sıkıntılar yaratırken, Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem müteahhitlerin ve sektörün umutla beklediği imar sorununu çözdü.

 

“Ortak Akıl Büyük Başarı”

Konuyla ilgili açıklama yapan Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, “3 yıldır kapalı olan imar sorununu, değerli Meclis üyelerimizin yoğun çabaları sonucu çözüme kavuşturduk. Ceyhan’ın sorunlarını ortak akıl ile çözmeye devam edeceğiz. Büyük önem arz eden, belediyemiz tarafından ilgili hüküm ve yönetmelikler uygun olarak hazırlanmış olan 1/1000”lik  imar planımız Ceyhan’ımıza hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: CEYDAN’DA, İMAR, SORUNU, ÇÖZÜME, KAVUŞTU,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı