301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
09 Haziran 2021 - Çarşamba 22:26 Bu haber 283 kez okundu
 
CEYHAN BELEDİYESİ AKDAM MAHALLESİNE ÇIKARMA YAPTI
CEYHAN BELEDİYESİ AKDAM MAHALLESİNE ÇIKARMA YAPTI
GÜNDEM Haberi


“Çiçek gibi bir Ceyhan” için kolları sıvayan Ceyhan Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi Akdam mahallesinde hizmet seferberliği düzenledi.

Ceyhan merkezde sürdürülen yol bakım ve temizlik çalışmalarının yanı sıra kırsalda bulunan mahallelerin sorunlarının giderilmesi için harekete geçen ekipler, Akdam Mahallesi’ne çıkarma yaptı.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Ceyhan’ı önemsediğini ve ekipleri ile uyum içerisinde tüm köylerimizin temizliğini yapıp, bir gün içerisinde problemlerini çözüme kavuşturduklarını dile getirdi. Başkan Erdem; "Tüm mahallelerimiz eşit hizmete kavuşturarak, çiçek gibi yapacağız" dedi.

 

Başkan Erdem; “Tüm mahallelerimizi çiçek gibi yapacağız"

Temizlik çalışmalarının tüm mahallelerde devam edeceğini dile getiren Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem; “Tüm ekiplerimiz ile birlikte Akdam'da seferberlik başlattık. Belediyemizin işlerini de aksatmamak için personelimizin tatilinden fedakârlık yaparak Ceyhan’a hizmet veriyoruz. 7 gün 24 saat Ceyhan için çalışıyoruz.  Akdam Mahallemizin her köşesi baştan sona temizlendi. Bozuk yollar onarıldı, logarlar temizlendi, kötü görüntü oluşturan alanlarda çalışmalar yapıldı. Muhtarımız ve mahalle temsilcilerimizin talepleri ile vatandaşlarımızın sorunları çözüme kavuşturuldu. Ceyhan’ı, yaşadığımız şehri pırıl pırıl yapmak için, çalışıyoruz. Ceyhan merkezimize gösterdiğimiz aynı hassasiyeti kırsaldaki tüm mahallelerimize gösteriyoruz” dedi.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: CEYHAN, BELEDİYESİ, AKDAM, MAHALLESİNE, ÇIKARMA, YAPTI,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı