301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
24 Kasım 2021 - Çarşamba 20:38 Bu haber 342 kez okundu
 
CEYHAN BELEDİYESİ KADINA ŞİDDETE KARŞI BURADAYIZ DEDİ
CEYHAN BELEDİYESİ KADINA ŞİDDETE KARŞI BURADAYIZ DEDİ
GÜNDEM Haberi


 CEYHAN BELEDİYESİ KADINA YÖNELİK ŞİDDET PANELİ DÜZENLEDİ

Ceyhan Belediyesi tarafından 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Uluslararası Mücadele ve Dayanışma günü kapsamında Kadına Yönelik Şiddet Paneli düzenledi.

Murat Göğebakan Kültür Merkezinde gerçekleşen panelde, Prof. Dr. Nigar Yarpuz Bozdoğan, Prof. Dr. Nüket Elpeze Ergeç, Prof. Dr. Müge Kantar Davran ve Dr. Arş. Gör. Olcay Karacan konuşma yaptı. Ceyhan'da şiddete karşı mücadele verdiklerini dile getiren Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem; "Şiddetin her türlüsüne karşıyız. Kadınlarımızın ayakları üzerinde duracağına tüm kalbimle inanıyorum" dedi.

 

Başkan Erdem; "Korkmayın Cesur Olun"

 Konuşmasında birlik ve beraberliğin önemine vurgu yapan Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, "Kadın olmak bu Dünya'da çok zor. Bir Kadın Belediye Başkanı olarak kadınlarımızın daha güçlü, belirli bir yerlerde ayakları üzerine durmasını, korkmadan cesur olmalarını istiyorum. Korkmayın cesur olun. Tüm kadınlarımızın ayakları üzerlerinde duracağına, güçlü olacağına inanıyorum. Kadınlara yapılan şiddetin her türlüsüne  hayır diyoruz. Özge Can'lar artık ölmesin istiyoruz, bizlerin dur demesi gerekiyor. Hep birlikte kenetlenerek daha güçlü olabilmemiz için el birliği ile hareket ederek her şeyin üstesinden geleceğiz. Kadınların nasıl haklarının olduğu, hukuksal anlamda ve her türlü alanda hocalarımız  bizleri bilgilendirdi. Değerli hocalarımıza bugün bizleri yalnız bırakmadıkları için çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı. 

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem'in düzenlediği konferansa katılan konuşmacılar, programa katılan kadınları bilgilendirdi. Ardından Murat Göğebakan Kültür Merkezinin önünde tüm kadınlar  ile gökyüzüne balon uçuran Başkan Erdem, hemşerilerine ve kadın dayanışmasına destek olan herkese teşekkür etti. 

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: CEYHAN, BELEDİYESİ, KADINA, ŞİDDETE, KARŞI, BURADAYIZ, DEDİ,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı