301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
18 Haziran 2021 - Cuma 20:08 Bu haber 362 kez okundu
 
Ceyhan'da karne sevinci
Ceyhan'da karne sevinci
EĞİTİM Haberi


Ceyhan Belediyesinin, sosyal belediyecilik hizmeti olarak ilçeye kazandırdığı Hilal Işık Aşrak Kreş ve Gündüz Bakımevi öğrencileri karnelerini alarak yaz tatiline girdi. 

  Ceyhan Belediye Başkan vekili Berem Avar, Başkan Hülya Erdem'in şehir dışı ziyaretlerinden dolayı çocukların karne sevincine ortak oldu. Avar, öğrencilerin mutluluğuna eşlik ederek karneleri dağıttı.

 

“Çocuklarımızın sevinci bizim en büyük ödülümüz”

Ülkemizde virüs salgını dolayısıyla buruk bir karne sevinci yaşandığını belirten Avar, “Karne sevincini coşkuyla yaşadığımız yavrularımızla gülüp oynadığımız günleri çok özledik. Geleceğimizin teminatı çocuklarımız uzaktan eğitim ile dönemi tamamladı ve bugün e-karne sevincini yaşıyor. Kreşimizde eğitim gören öğrencilerimize ise karnelerini vermenin gururunu yaşıyoruz. Yüzlerindeki gülümseme ve sevinçleri bizim en büyük mutluluğumuz oldu. Onlar karneleri ile bizler ise onların mutluluğu ile en büyük ödülü aldık. Belediye Başkanımız Hülya Erdem ve şahsım adına, eğitmenlerimizi kutluyor geleceğimizin teminatı çocuklarımıza başarılarının devamını diliyorum" dedi.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Ceyhan'da, karne, sevinci, , ,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı