301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
23 Haziran 2021 - Çarşamba 23:19 Bu haber 409 kez okundu
 
ÇGC’den Çintimar’a ziyaret
ÇGC’den Çintimar’a ziyaret
SPOR Haberi


Çukurova Gazeteciler Cemiyeti, Eylül ayı’ndan itibaren değişik branşlarda sportif faaliyetler düzenleyerek medya mensupları arasındaki dostluğu pekiştirmeyi hedefliyor. Başkan Cafer Esendemir ve yönetim kurulu üyeleri önceki gün Gençlik ve Spor il Müdürü Muzaffer Çintimar’ı ziyaret ederek yıl içerisinde düzenleyecekleri etkinlikler ile ilgili bilgiler verdi.

Gençlik ve Spor il Müdürü Muzaffer Çintimar’ı göreve başladığı ilk günden bu yana yaptığı başarılı çalışmalardan dolayı tebrik ettiğini belirten Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir, “ Bundan sonraki görev sürecinde de  inanıyoruz ki daha güzel hizmetlerin altına imza atacaktır. Bu yönde üzerimize düşen bir sorumluluk olduğu vakit her zaman göreve hazır olduğumuzun bilinmesini istiyoruz” dedi. Çintimar; Başkan Esendemir ve yönetim kurulu üyelerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.

Ziyarette, ÇGC Genel Sekreteri Sefa Saygıdeğer, Başkan Yardımcıları Engin Kanber ve Yasemin Ercenk Atasoy, Genel Sekreter Yardımcısı Süreyya Uri ve Mali Sekreter Yardımcısı Hüseyin Arat da hazır bulundu.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: ÇGC’den, Çintimar’a, ziyaret,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı