301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
09 Mart 2021 - Salı 19:16 Bu haber 643 kez okundu
 
ÇGC makine operatörü kadını ‘çalıştığı sahada’ ödüllendirdi!
ÇGC makine operatörü kadını ‘çalıştığı sahada’ ödüllendirdi!
AKTUALİTE Haberi


8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nün en anlamlı etkinliği…

Çukurova Gazeteciler Cemiyeti, emeği ve alın teriyle mücadele eden kadınların simgesi haline gelen DSİ iş makinesi operatörü Perihan Kaya’yı çalıştığı sahada plaketle ödüllendirerek, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde değerli bir etkinlik gerçekleştirdi.

 

Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir, Başkan Yardımcısı Yasemin Atasoy ve Genel Sekreter Sefa Saygıdeğer tarafından Devlet Su İşleri 6. Bölge Müdürlüğü’nün Tuzla sahasında ziyaret edilen iş makinesi operatörü Perihan Kaya duygusal anlar yaşadı.

 

2015 yılından bu yana sahada iş makineleri kullandığını belirten Perihan Kaya, “Evliyim. Biri kız, diğeri erkek iki çocuğum var. Bu işi yapmaktan mutluyum. 8 Mart’ta beni bu plaketle onurlandırdığı için Çukurova Gazeteciler Cemiyeti’ne teşekkür ediyorum” dedi.

 

Kaya, “Erkeklerle özdeşleşen saha işine gönüllü olarak başlamıştım. Bu görev için bana fırsat veren Şube Müdürümüze, bana güvenen Bölge Müdürümüze, Genel Müdürümüze ve tabii ki Tarım ve Orman Bakanımız Bekir Pakdemirli'ye teşekkür ediyorum. Sayın Bakanımız Seyhan Nehri’nde devam eden toplu makineli çalışmalarını yerinde incelediği Adana ziyaretlerinde, bana gösterdiği ilgi ve alakaları beni hem çok mutlu etti, hem de daha da çok cesaretlendirdi. Bugün tüm kadınlar adına ne kadar kıymetli bir şey yaptığımı daha iyi anlıyorum. Bir kadının inanırsa yapamayacağı hiçbir işin olmadığını bir kez daha sizlerin aracılığıyla vurgulamak ve kadına şiddetin son bulmasını, kadının toplumdaki değerinin yerini bulmasını istiyorum” diye konuştu.

 

Plaketi takdim eden Başkan Yardımcısı Yasemin Atasoy, “Sizi sahada çalışırken ziyaret etmek, işinizin başında plaketi takdim etmek istedik, çalışan kadınlarımızın her alanda gururumuz olduğunu bir kez daha belirtiyor, çalışan bir kadına bu anlamlı günde, bu plaketi takdim etmekten gurur duyuyorum” diyerek duygularını dile getirdi.

 

Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir ise “Bilek, yürek ve beyin gücüyle bulunduğu her yeri zenginleştiren kadınlarımız, sanattan bilime kadar kendisine verilen her görevi layıkıyla yerine getirmiştir. İş dünyasından, siyasete, bilim, eğitim, kültürden ve spor yaşamına kadar büyük başarılara imza atan kadınlar her zaman gurur kaynağımızdır” dedi.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: ÇGC, makine, operatörü, kadını, ‘çalıştığı, sahada’, ödüllendirdi!,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı