301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
29 Mayıs 2021 - Cumartesi 19:42 Bu haber 392 kez okundu
 
CHP ÇUKUROVA TAM GAZ İLERLİYOR
CHP ÇUKUROVA TAM GAZ İLERLİYOR
SİYASET Haberi


Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çukurova İlçe Örgütü “Hemen Seçim” Sloganıyla Çalışmalarına MahfesığmazMahallesinde devam etti.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya başta olmak üzere katıldığı bütün programlarda üstüne basa asa dile getirdiği erken seçim çağrısına uyan Çukurova İlçe Başkanlığı tempoyu artırarak mahalleleri turlamaya başladı. Hafta başı Yüzüncüyıl Mahallesinde partililerle bir araya gelen İlçe Başkanı Remzi Ümit Atay,hafta sonu da kurmaylarıyla beraber MahfesığmazMahallesine çıkartma yaptı. Seçim güvenliği, seçim işleri ve örgütlenme modellerini gözden geçiren Atay, olası bir erken seçime hazırız mesajı verdi.

 

HER ŞEY YOLUNDA DEĞİL

Parti iç dinamiklerini harekete geçirmek istediklerini belirten İlçe Başkanı Avukat Remzi Ümit Atay Şu ifadeleri kullandı “Ülkede her şey yolunda değil. Günlerdir mafya siyaset ilişkisini konuşuyoruz. Tuzun koktuğu anı yaşıyoruz. Esnaf perişan, çiftçi mağdur, dar gelirli açlık sınırının altında yaşıyor. Mutlu olan bir azınlık var onlarda ülkemizi sömüren bir avuç müteahhit. Tek adam rejimi ülkeyi adeta uçuruma sürüklüyor. Her an bir erken seçimle karşı karşıya kalabiliriz. Biz Cumhuriyet Halk Partililer olarak; olası bir erken seçimede hazırız, ülkeyi yönetmeye hazırız ifadelerini kullandı.

 

İNANMIŞLARLA YOL YÜRÜYORUZ

Burada konuşan CHP Çukurova İlçe başkanı Remzi Ümit Atay, kampanya çerçevesinde mahallelerde buluşmalar düzenleyeceklerini belirterek, “Cumhuriyet Halk Partisi Çukurova İlçe başkanlığı olarak hemen seçime kampanyası başlattık. İnanmış partililerimizle yol yürüyoruz. Bu kampanya çerçevesinde öncelikle mahallelerimizde ki okul sorumlarımızla ve muhtarlarımızla buluşuyoruz. Buluşmanın ana başlıkları: Mahallenin sorunlarının tespit edilerek raporlanması, sokak örgütlenmesi çalışmalarının tamamlanması, mahallelerimizde olası bir erken genel seçime yönelik seçim güvenliği çalışmalarını yürütmek amacıyla bir araya geliyoruz. Ayrıca bu çalışmada partililerimizden eleştiri, öneri ve isteklerini de alarak genel çaplı bir mahalle çalışma raporu hazırlıyoruz. Hemen seçime kampanyasını Kadın Kolları ve gençlik kolları başkanımızla birlikte mahalle koordinatörümüz ve yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte yürütüyoruz” dedi.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: CHP, ÇUKUROVA, TAM, GAZ, İLERLİYOR,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı