301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
04 Nisan 2022 - Pazartesi 22:10 Bu haber 305 kez okundu
 
CHP İL'DEN MEHMET AY'A SERT TEPKİ!
CHP İL'DEN MEHMET AY'A SERT TEPKİ!
SİYASET Haberi


AKP İl Başkanı Mehmet Ay, tükenen Cumhur İttifakı’na umutsuz bir şekilde can simidi arama çabalarını sürdürüyor. Bunun için de her fırsatta Türkiye’nin en başarılı belediye başkanları arasında yer alan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın icraatlarıyla ilgili kamuoyunu yanıltmaya yönelik mesnetsiz, içi boş, gerçekle ilgisi olmayan iddialarını sürdürüyor. Üslubunu gittikçe çirkinleştiren Mehmet Ay, bütün gücüyle halka hizmetin önüne geçmeye çalışmaktadır.

Adana Büyükşehir Belediyesi’nin, Türkmenbaşı otoyol bağlantılarını büyük emek harcayarak inşa etmesi ve trafiğe açmasının ardından, karayollarının; Kasım Ener - Alparslan Türkeş ve Tellidere - Mavi Bulvar otoban bağlantılarını kapamasıyla yaşanan trafik keşmekeşi kent halkını son derece mağdur etmiştir.

Mehmet Ay, Adanalıların büyük sorun yaşadığını ve trafiğe kapanan iki otoban bağlantısının açılması gerektiğini söyleyen, hemşerilerinin hakkını her platformda savunan Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeydan Karalar’a saldırmaya devam etmektedir.

Düzenlediği basın toplantısında Başkan Zeydan Karalar’a hakaretlerde bulunan Mehmet Ay, kapattıkları otoban bağlantılarını açacaklarını açıklamış, böylece Zeydan Karalar’ın haklılığını teyit etmiş ancak kendi açılarından ortaya çıkan rezilliği ört bas etmek için, sözlü saldırılarını sürdürmekten ve suçlamalarda, iftiralarda bulunmaktan, “Yavuz hırsız ev sahibini bastırır” misali geri durmamıştır.

Siyasetteki toyluğuna ve çaresizliğine son yaptığı basın toplantısında terbiyesizliği de ekleyen Mehmet Ay, Adanalıların yararına olacak işlere destek olmak yerine, kent için çalışanların yoluna set çekmeye gayret ediyor. CHP iktidarı gümbür gümbür geliyor. Bu selin ve Başkan Zeydan Karalar’ın halka hizmet kararlılığının önünde kimse duramaz. Hele vizyonsuz siyasetçilerin Başkan Zeydan Karalar’ın başarılarının önünde durması mümkün değildir.

Şov yapanı, iftira atanı, zulüm edeni, yalan söyleyeni, algı operasyonu yürüteni hemşerilerimiz net şekilde görüyor.

Gelmekte olanın hızla yaklaştığını ve iktidarlarının ilk seçimlerde biteceğini çok iyi bilen Mehmet Ay, Zeydan Karalar gibi bir hizmet, halk insanına ve onun başkanı olduğu kurumun hizmetlerine yönelik ciddiyetsiz, yanlış, kötü niyetli, hakaret içeren açıklamalar yapmaktan medet umuyor.

 

Kendisine tavsiyemiz halk için yapılan hizmeti eleştirmeyi ve engellemeye çalışmayı bıraksın. Bu şehir için gecesini gündüzüne katarak çalışan Sayın Zeydan Karalar ve ekibinin çalışma kararlılığına zarar verme çabası sonuçsuz kalacaktır.

Mehmet Ay’ın Adana siyasetindeki miadı şimdiden dolmuştur. Halkımız Adana için çalışanı da, çalışanı engellemek için olmadık işlere kalkışanları da görüyor ve biliyor.

Mehmet Ay basın toplantısında gerek Başkan Zeydan Karalar’a, gerek Cumhuriyet Halk Partisi’ne iftiralar yöneltmiştir.

Zeydan Karalar’ın ve CHP’nin olduğu yerde hizmet, aydınlık, çalışkanlık, hakkaniyet ve umut olur.

Mehmet ÇELEBİ

CHP ADANA İL BAŞKANI

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: CHP, İL'DEN, MEHMET, AY'A, SERT, TEPKİ!,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı