301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
09 Haziran 2021 - Çarşamba 22:27 Bu haber 299 kez okundu
 
CHP’li Atay Ankara’ya çıkarma yaptı
CHP’li Atay Ankara’ya çıkarma yaptı
SİYASET Haberi


Cumhuriyet Halk Partisi Çukurova İlçe Başkanı Avukat Remzi Ümit Atay, hedef iktidar sloganıyla yoğun çalışma temposunu sürdürüyor. Bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Gençlik Kolu Başkanı Anılcan Hacıboncuk ile beraber Ankara’ya giden İlçe Başkanı Atay, CHP TBMM Grup toplantısına da katılıp, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun grup konuşmasını dinledi. TBMM ve CHP Genel Merkezinde üst düzey yöneticilerle bir dizi görüşmeler gerçekleştirdi.

Genel Başkan Yardımcıları ile değerlendirme yapıldı

İlçe Başkanı Atay, salgında alınan normalleşme kararının ardından örgütlenme ve seçim çalışmalarına hız vermişti. Kırsal ve merkez mahallelerde çalışma yürüten Atay, yapılan çalışma ve raporlamaları Genel Başkan Yardımcıları Oğuz Kaan Salıcı, Seyit Torun ve Muharrem Erkek ile paylaştı. Cumhuriyet Halk Partisinin geleceğe dönük politikalarının da konuşulduğu ziyaretlerde örgütlenme modelleri, seçim güvenliği ve CHP’li yerel yönetimlerin başarılı çalışmaları değerlendirildi. Yapılan görüşmelerden memnuniyet duyan Atay, bundan sonraki dönemlerde motivasyon ve koordinasyon açısından zaman zaman genel merkeze bu tip ziyaretleri gerçekleştireceğini söyleyip, genel başkan yardımcılarına, kendilerine gösterdiği misafirperverlik ve yoğun alakadan dolayı teşekkür etti. 

Yapılacak olan ilk seçimde iktidar olacağız

CHP Genel merkezinde ve Türkiye Büyük Millet Meclisinde görüşmeler gerçekleştiren Remzi Ümit Atay yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi. “Hedefimiz iktidar diyerek yola çıktık. Pandemi dolayısıyla çalışmalarımızı belirli bir süre uzaktan gerçekleştiriyorduk. Normalleşme kararı alındıktan sonra dört koldan sahaya indik. Kadın kollarımız, gençlik kollarımız ve bütün yönetici arkadaşlarımızla Çukurova İlçesini sokak sokak gezip, yapılacak olan ilk seçimde Cumhuriyet Halk Partisini iktidar yapmak istiyoruz. Çukurova İlçesi özelinde de oy oranımızı yüzde 75’e yükseltmek istiyoruz. Ülkenin içinde bulunduğu durum gerçekten kötü. İnsanımız geçimini sağlamakta zorluk çekiyor. Esnaf perişan, açıklanan destek paketleri çok yetersiz. Türkiye’nin acilen iktidar değişikliğine ve CHP İktidarına ihtiyacı var. Sokakta ki vatandaşta bu şekilde düşünüyor” dedi.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: CHP’li, Atay, Ankara’ya, çıkarma, yaptı, ,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı