301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
19 Nisan 2022 - Salı 22:45 Bu haber 285 kez okundu
 
CHP'li Vekiller kentteki sivil toplum örgütleriyle görüşmelerini aralıksız sürdürüyor
CHP'li Vekiller kentteki sivil toplum örgütleriyle görüşmelerini aralıksız sürdürüyor
SİYASET Haberi


Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekilleri, kentteki sivil toplum örgütleriyle buluşmalarını sürdürüyor. Çalışma ziyaretleri kapsamında ekonomi kurmayları, dernek temsilcileri, şehit aileleri, kanaat önderleriyle bir araya gelen CHP’li milletvekilleri Ayhan Barut, Orhan Sümer, Dr. Müzeyyen Şevkin ve Burhanettin Bulut, sorunları dinliyor, çözüm önerilerini sunuyor.

MÜTEAHHİTLERLE GÖRÜŞTÜLER
Bu  kapsamda Adana Yapı Müteahhitleri Derneği (AYAMDER) Başkanı Nadir Vurankaya ve yönetim kurulu üyeleriyle dernek merkezinde bir araya gelip sektörün içinde bulunduğu durumu konuşan CHP’liler, Adana Kamu Müteahhitleri Derneği (AKAMDER) Başkanı Mustafa Karslıoğlu ve yönetim kurulu üyeleriyle de görüştü. CHP’li milletvekilleri, kamu müteahhitliğini, kamudaki sorunları ve çözüm önerilerini paylaştıktan sonra Adana Barosu’nun yolunu tuttu.
POLİS EMEKLİLERİNİ DE UNUTMADILAR
Baro Başkanı Semih Gökayaz ve yönetim kurulu üyelerine gerçekleştirdikleri nezaket ziyaretinde hukukun üstünlüğüne ve bağımsız yargı sistemine olan inançlarını paylaşan CHP heyeti, vatan ve millet savunması için gecesini gündüzüne katan ancak rahat bir yaşam süremeyen emekli polis memurlarıyla buluştu. Emeklilik yıllarında Polis Emeklileri Sosyal Yardımlaşma Derneği bünyesinde gerçekleştirdikleri çalışmaları, faaliyetleri dinleyen CHP’li milletvekilleri, Derneğin Adana Şube Başkanı Davut Aybar ve yönetim kurulu üyelerine misafirperverlikleri için teşekkür etti.
MİLLETİN DERDİYLE DERTLENİYORLAR
Günün sonunda Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Adana İl Koordinasyon Kurulu (İKK) Sekreteri Ahmet Uncu, yürütme kurulu üyeleri ve bağlı oda başkanlarıyla Adana’nın, Türkiye’nin içinde bulunduğu ekonomik sorunları, mimar, mühendis ve şehir plancılarının talep ve isteklerini dinleyen CHP’liler, “Tüm sorunları yerinde ve muhataplarıyla tespit ediyoruz. Genel Merkezimiz bünyesinde oluşturduğumuz çalışma grupları ve raporlarımızla geleceğin güçlü, yaşanabilir ve çağdaş Türkiye’sini halkımızla birlikte oluşturmanın gayretindeyiz. Sorunları biliyoruz ve çözümüne talibiz” diye konuştu.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: CHP'li, Vekiller, kentteki, sivil, toplum, örgütleriyle, görüşmelerini, aralıksız, sürdürüyor,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı