301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
14 Haziran 2021 - Pazartesi 20:35 Bu haber 423 kez okundu
 
ÇKA Adana TAYEM’e Teknik Destek Sağlayacak
ÇKA Adana TAYEM’e Teknik Destek Sağlayacak
EKONOMİ Haberi


Çukurova Kalkınma Ajansı (ÇKA) 2021 yılı Teknik Destek Programı Mart-Nisan dönemi başvuruları kapsamında,  Adana Zirai Üretim İşletmesi Tarımsal Yayım ve Hizmet içi Eğitim Merkezi Müdürlüğü (TAYEM) tarafından hazırlanan “Uzaktan Eğitimde Görev Alacak Personele Yönetmenlik ve Kurgu Eğitimi” projesi destek almaya hak kazandı.

Proje sözleşmesi ÇKA Genel Sekreteri Savaş Ülger ve TAYEM Müdürü Emin Tepeli arasında imzalandı.

Uzaktan eğitim, farklı ortamlarda bulunan öğrenci ve öğretmenlerin iletişim teknolojilerini ve posta hizmetlerini kullanması sağlanarak, eğitimdeki sınırlılıkları ve eğitim-öğretim sürecindeki zorlukları aşabilmek amacı ile belli bir merkezden gerçekleştirilen öğretim şeklidir. Teknik alt yapı, gerekli donanımlar, depolama alanı gibi işlemler aslında bir online eğitim yazılımının kurulması için gerekli olan şartlardandır. Proje ile eğitim merkezi müdürlüğünde görevli 12 personele video çekimi, kurgu montaj programları hakkında 5 gün süresince toplam 40 saat eğitim verilmesi planlanıyor.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: ÇKA, Adana, TAYEM’e, Teknik, Destek, Sağlayacak,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı