301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
13 Mart 2022 - Pazar 21:24 Bu haber 345 kez okundu
 
ÇOLDer'den 'Kadın Dünyasında Yaşam'' isimli panel
ÇOLDer'den 'Kadın Dünyasında Yaşam'' isimli panel
AKTUALİTE Haberi


Demirdelen, ''Şiddeti konuşmak zorunda kalmadığımız bir gelecek istiyoruz''

Çözüme Ortak Ol Derneği (ÇOLDer) tarafından organize edilen 8 Mart Dünya Kadınlar Günü paneli Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Sosyal Tesisleri'nde yapıldı.
'Kadın Dünyasında Yaşam' isimli panelin açılış konuşmasını Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Genel Sekreteri Sefa Saygıdeğer yaptı. ÇGC Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen panele Adana Barosu Başkanı Semih Gökayaz, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir, Çözüme Ortak Ol Derneği Başkanı Akademisyen Özge Demirdelen ve davetliler katıldı. Panelin ana amacı, kadınların toplumun her alanında var olduğunu ve güzel hikayeleri, hayata dokunuşları ve başarılarını konuşmak varken, şiddeti konuşmak zorunda kalmadığımız bir gelecek istemeleri oldu.


Kadınların yaşamındaki sorunlara ve çözümlere değinen konuşmacılar Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir, Adana Barosu Başkanı Av. Semih Gökayaz ve Çözüme Ortak Ol Derneği Başkanı Akademisyen Özge Demirdelen ortak olarak, kadına şiddet konusunda çözümlerin olmasını ve şiddetin sadece kadına değil her türlü şiddetin son bulmasını istediler.
Açılış konuşmalarının ardından ÇOLDer Kadınların ve Toplumun Farkındalık Bilincini Geliştirme Komitesi Koordinatörü Dilara Yücel ve ÇOLDer Uçtan Uca İnovasyon ve Network Komitesi Koordinatörü Feritcan Sakız 'Kadın' konulu birer sunum yaptı.
Moderatörlüğünü ÇOLDer Başkanı Akademisyen Özge Demirdelen'in yaptığı panelde Türk Kadınlar Konseyi Derneği Akdeniz Bölgesi Başkanı Av Meryem Türktekin, Mersin Kent Konseyi Başkanı Yenilikçi Yönder Ayferi Tuğcu, Psikolog Ali Kaan Taş, Adana Barosu Kadın Hakları Merkezinden Av. Sinem Keskin ve Eğitimci Narin Devrim Emre konuk oldu.
Ayrıca konuşma aralarında Av. Hasan Emre Ağmaz tarafından müzik dinletisi yapıldı.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: ÇOLDer'den, 'Kadın, Dünyasında, Yaşam'', isimli, panel,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı