301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
19 Kasım 2021 - Cuma 21:39 Bu haber 300 kez okundu
 
ÇÖZ-DER’den “Engelsiz Aile ve Çocuk Festivali” müjdesi
ÇÖZ-DER’den “Engelsiz Aile ve Çocuk Festivali” müjdesi
GÜNDEM Haberi


Festivaller kenti Adana’ya bir festival müjdesi de ÇÖZ-DER Başkanı Ahmet Ataş’tan geldi.

Sosyal sorumluluk projesi kapsamında “Engelsiz Aile ve Çocuk Festivali”nin düzenleneceğini söyleyen Çukurova Özürlüler Derneği (ÇÖZ-DER) Başkanı, Proje Yürütücüsü ve Spor Kulübü Başkanı, Büyükşehir Belediyesi Özürlüler Kent Konseyi Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Ataş, Adana Valisi Süleyman Elban’ın ve Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın da festivale destek verdiğini ifade ederek, tüm Adanalıları festivale davet etti.

Dernek olarak 10 bin üyeleri ile birlikte kan bağı olmasa da sadakat içinde olan büyük bir aile olduğunu iddia eden Başkan Ataş, “Dernek üyelerimiz ve ailelerine bireysel taleplerin dışında, toplumsal ihtiyaçlarını karşılayacak dilenci kültüründen uzak, ekonomik ve sosyal projelerle desteklerimiz devam edecek. 10-11-12 Aralık 2021 tarihlerinde, engelli üyelerimizin de açacağı stantlarda yöresel ürünlerin yanı sıra tanınmış markalar da stand açarak festivalimize gelen misafirlerimize satış yapılacak. 2 Ocak Pazar günü ise iki engelli çiftimizin nikah töreni icra edilecek. Adana Valiliği İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu’nun belirleyeceği kurallara uyulacaktır” dedi.

Adana Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Adana Büyükşehir Belediyesi, Seyhan Belediyesi ve Çukurova Belediyesi’nin desteklediği, ÇÖZ-DER’in proje yürütücüsü olduğu ilki düzenlenecek olan “Engelsiz Aile ve Çocuk Festivali”nin geleneksel hale getirileceğini öğrenilirken, Proje Yürütücülüğünü Çukurova Özürlüler Derneği Başkanı Ahmet Ataş, Konser Koordinatörlüğünü ise Araştırmacı-Yazar-Halk Ozanı Mansur Ekmekçi yürütecek. Ayrıca, festival boyunca; Ses Sanatçıları Arifhan, Fatma Akyüz Güher, Uğur Kaya, M. Ali Kocaman, Ayhan Cankurt, Gül Kocabıyık, Halk Şairleri Tahir Görenli, Oruç Çakmak (Çataloğlu), Şair-Yazar Alper Demir, Ressam Meliha Bilgin, Sanatçı-Gitarist Berkant Sonugelen, Halil Nagaş Yönetiminde tiyatro oyunu, Adana Büyükşehir Belediyesi ve Seyhan Belediyesi’nin halk oyunları ekipleri sahne alacak.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: , ÇÖZ-DER’den, “Engelsiz, Aile, ve, Çocuk, Festivali”, müjdesi,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı