301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
01 Haziran 2021 - Salı 22:02 Bu haber 333 kez okundu
 
ÇÜ Dr. Feyyaz Etiz Onkoloji ve Hematoloji Hastanesi Ayaktan Hasta Kabulüne Başladı
ÇÜ Dr. Feyyaz Etiz Onkoloji ve Hematoloji Hastanesi Ayaktan Hasta Kabulüne Başladı
SAĞLIK Haberi


Rektör Prof. Dr. Tuncel: “Yatan Hastalarımıza da Kısa Zaman İçerisinde Hizmet Vermeye Başlayacağız”

Çocuk ve erişkin onkoloji / hematoloji hastalarına hizmet vermek üzere 2016 yılında temeli atılan ÇÜ Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi Dr. M. Feyyaz Etiz Onkoloji ve Hematoloji Hizmet Binası tamamlanarak, poliklinikler ve ayaktan kemoterapi ünitesinde hasta kabulüne başlandı. Rektör Prof. Dr. Meryem Tuncel, hasta konforunu çok önemsediklerini yineleyerek, yatan hastalara da kısa zaman içerisinde hizmet vermeye başlayacaklarını duyurdu.

 

Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Meryem Tuncel, ÇÜ Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi Dr. M. Feyyaz Etiz Onkoloji ve Hematoloji Hizmet Binasında incelemelerde bulunarak son durum hakkında Başhekim Prof. Dr. Murat Gündüz’den bilgi aldı.

Genel Sekreter vekili Dr. Mehmet Cingöz, başhekim yardımcıları ve hastane yöneticilerinin de eşlik ettiği incelemede Rektör Prof. Dr. Tuncel, 200 yatak kapasiteli hastanenin tamamlanmasıyla hematoloji ve onkoloji hastalarının her türlü tanı ve tedavi süreçlerinin tam teşekküllü, modern, fiziki ve teknolojik altyapıya sahip yeni hizmet binasında takip edilmeye başlandığını söyledi. 

 

Resmi Açılış Yapılacak

Çocuk ve erişkin onkoloji / hematoloji hastalarının bu hizmet binasıyla tüm sağlık hizmetlerini tek çatı altında almaya başlayacağını belirten Prof. Dr. Tuncel, hastanede 18’i kemik iliği nakil ünitesine ait toplam 200 hasta yatağı, poliklinikler, ayaktan kemoterapi ünitesi, 4 adet yüksek doz iyot uygulama odası, laboratuvarlar ve görüntüleme ünitelerinin yer aldığını ifade etti.

Prof. Dr. Tuncel, poliklinikler ve ayaktan kemoterapi ünitesinde hasta kabulüne başlandığını bildirerek, yatan hastalara da kısa zaman içerisinde hizmet vermeye başlayacaklarını duyurdu. Prof. Dr. Tuncel, hastane resmi açılışının gerçekleşmesinin planlandığını söyledi. 

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: , ÇÜ, Dr., Feyyaz, Etiz, Onkoloji, ve, Hematoloji, Hastanesi, Ayaktan, Hasta, Kabulüne, Başladı,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı