301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
22 Mart 2022 - Salı 21:02 Bu haber 330 kez okundu
 
ÇÜ Mediko Sosyal Merkezi’nde eğitim programları başladı
ÇÜ Mediko Sosyal Merkezi’nde eğitim programları başladı
EĞİTİM Haberi


Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı’na bağlı Mediko Sosyal Merkezi, farkındalık yaratmak ve öğrencilerle köprü oluşturmak adına eğitim toplantılarının ilkini düzenledi.

 

Mediko Sosyal Merkezi toplantı salonunda gerçekleşen eğitim programlarının ilk konuğu Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Nöroloji ve Fen Bilimleri Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Filiz Koç oldu. Mediko Sosyal Merkezi Başhekimi Prof. Dr. Pınar Göker yaptığı açılış konuşmasında, merkez ile öğrenciler arasında köprü vazifesi kurarak iletişimi artırmayı hedeflediklerini söyledi.

 

Erken Tanı Çok Önemli

SMA hastalığı hakkında bulgular, tanı ve güncel tedavi hakkında bilgi paylaşan Prof. Dr. Filiz Koç da, SMA’nın önlenebilen bir halk sağlığı problemi olduğunu ifade etti. SMA’da erken tanının önemine dikkat çeken Prof. Dr. Koç, bu nedenle hastalığın Sağlık Bakanlığı tarafından güncel tarama programına alındığını hatırlattı. Eğitim programı, Prof. Dr. Filiz Koç’un öğrencilerin sorularını cevaplaması ve sertifika verilmesinin ardından anı fotoğrafı çekilmesi ile sona erdi.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: ÇÜ, Mediko, Sosyal, Merkezi’nde, eğitim, programları, başladı,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı