301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
16 Kasım 2021 - Salı 18:21 Bu haber 230 kez okundu
 
Çukurova Belediyesi'nden besicilere destek
Çukurova Belediyesi'nden besicilere destek
GÜNDEM Haberi


Çukurova Belediyesi ile Çinli bir yem fabrikası arasında besicilere destek olmak amacıyla yeni işbirliğine gidiliyor. Firma, Çukurova Belediyesi referansı ile yem alan besicilere her 20 torbada 1 torba yem hediye edecek.

Çukurova Belediyesi artan girdi maliyetleri nedeniyle zor dönemden geçen hayvancılıkla uğraşan çiftçilere destek oluyor. Bir yem fabrikası, Çukurova Belediyesi referansı ile yem alan üreticilere her 20 torbada 1 torba yem hediye edecek.

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Çukurova Belediyesi İstihdam Birimi aracılığıyla firmanın vatandaşlara istihdam sağlandığını ayrıca Çukurova’nın mahalle statüsüne geçen köylerinde hayvancılıkla uğraşan üreticilere de yem bağışında bulunduğunu hatırlattı. Çetin, “Bu işbirliğinden çok memnunuz. Verdiğiniz destek ve işbirliği çabalarınız için sizlere teşekkür ediyorum” dedi.

Fabrikanın genel müdürü Alex Ma da Çukurova Belediyesi ile oldukça yararlı bir işbirliği içinde olduklarını, birlikte çalışmaktan duyduğu memnuniyeti

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Çukurova, Belediyesi'nden, besicilere, destek,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı